Xiaomi Mi3 selger alle terminalene på mindre enn to minutter

Xiaomi Mi3

Xiaomi, den kinesiske produsenten av mobiltelefoner, er kanskje ikke godt kjent for allmennheten utenfor Kina, men det er en produsent som klarer å trekke oppmerksomhet til hva som er dets naturlige territorium.

Hvorfor sier vi det? Vel fordi den nyeste smarttelefonen din Xiaomi3 utsolgt på bare 86 sekunder etter å ha vært tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Kunngjøringen om denne salgssuksessen ble gjort på siden til Sina Weibo, det kinesiske merket sa solgte 100 000 enheter av Xiaomi Mi3 på mindre enn to minutter.

Denne smarttelefonen ble offisielt kunngjort 5. september på en pressekonferanse i Beijing, hvoretter enheten ble gjort tilgjengelig for forhåndsbestilling på Weibo-nettstedet, der selskapet vanligvis selger sine nye produkter. enheter.

Til tross for denne suksessen, beskylder noen det kinesiske selskapet for flittig å lete etter denne typen overskrifter, for hvis vi slutter å tenke at 100 tusen enheter av en terminal ikke er for store tall, spesielt hvis vi tar hensyn til antall innbyggere i Kina .

Enten det er en kommersiell strategi eller ikke, sannheten er det Xiaomi det gjør en god jobb generelt lansere enheter med ganske mange gode funksjoner til en konkurransedyktig pris. Vi håper at selskapets snart landing på europeisk jord vil gjøre det lettere å nærme seg en av disse terminalene.

Kilde: Tech in Asia

Hilsen fra dypet av bytene.