Xiaomi Mi4 vil ha en miniversjon

Xiaomi kunne forberede Mi4 Mini, den mindre versjon av sin splitter nye Mi4. Årsaken til denne lanseringen ser ut til å være at den kan ha sammenheng med presentasjonen av Meizu MX4 , noe som Xiaomi ikke likte veldig godt.

I flere uker har det gått rykter om denne nye Mi4 mini, men det var først for noen dager siden at ryktene har fått mer styrke fordi den fremtidige Mi4 mini har gått gjennom TENAA, et kinesisk reguleringsorgan.

Bilde - Xiaomi Mi4 vil ha en miniversjon

Tekniske egenskaper for Mi4 Mini

Egenskapene til denne Mi4 Mini er som følger:

  1. 5-tommers skjerm.
  2. prosessor Qualcomm Snapdragon 801, det samme som den normale Mi4.
  3. Operativsystem Android 4.4.2 KitKat.
  4. 2 Gb RAM og 16 Gb intern lagring.
  5. Støtte for LTE-nettverk.

Prisen på Mi4 Mini kan være rundt 220 euro og som vi ser dets tekniske egenskaper er ganske bra for prisen som antagelig vil koste når den skal på markedet.

Nok en Redmi på vei

Mi4 mini ville ikke være den eneste telefonen, og det ser ut til at i Xiaomi jobber med en tilleggsmodell fra Redmi-serien. Dette ville gitt en 5,5-tommers skjerm med 1080p oppløsning, Snapdragon 615-prosessor, 2 Gb RAM, 16 Gb intern plass og et 13-megapiksel bakkamera.

Vi får endelig se om ryktene blir oppfylt, og Xiaomi lanserer disse to nye terminalene for å konkurrere med Meixu MX4. Det ser ut til at de vil se lyset før og senere på grunn av hastigheten som Meizu har lansert sine nye terminaler.