Xiaomi Mi4 Youth: Mi4 for youth

På det tidspunktet fortalte vi deg allerede om Xiaomi Mi4, en terminal med luksuriøse funksjoner til en veldig rimelig pris. Problemet ser ut til å være at i Kina selger den interessante Meizu MX4 bedre, og Xiaomi vil ikke ta lang tid å reagere for å gjenvinne sin stilling.

Han ønsker å ha en modell som markedsføres til samme pris, og det ser ut til at den valgte vil være Xiaomi Mi4 Youth, ifølge lekkasjene. Så langt er det eneste som ser ut til å bli kuttet RAM, som vil gå fra 3 GB til 2 GB. Men det har vist seg at andre fordeler vil forbli intakte:

Xiaomi Mi4 Youth, spesifikasjoner

  1. prosessor Qualcomm Snapdragon 801.
  2. 4G / LTE-tilkobling.
  3. 32 GB lagringsplass.

Bilde - Xiaomi Mi4 Youth: Mi4 for youth

For øyeblikket er det ikke kjent om andre funksjoner som oppløsningen til kameraene Eller batterikapasiteten blir kompromittert eller vil være den samme som den normale Xiaomi Mi4.

Xiaomi Mi4 Youth, priser og tilgjengelighet

Målet med Xiaomi Mi4 Youth er å være plassert til en pris av 1799 yuan, det samme som Meizu MX4. Endringen ville være i 235 euro. Men vi vet ikke noe om hans ankomst til Vesten, for nå antyder ryktene at den vil bli lansert i Kina for denne julekampanjen. Uten tvil en interessant terminal, som vil bekrefte Xiaomis posisjon som den tredje største smarttelefonprodusenten i verden. La oss håpe at han bestemmer seg for å øke sin tilstedeværelse i Europa så snart som mulig!

Hva synes du om denne modellen? Vil du skaffe deg en Xiaomi Mi4 Youth, eller foretrekker du fullversjonen?

Via: Gizchina