Xiaomi Mi5 ville ha en safirskjerm

For en tid tilbake fortalte vi deg allerede om fremtiden Xiaomi Mi5, som ser ut Det vil være en veldig fremtredende terminal, og at det har blitt kommentert at det ikke vil gi fra seg en mellomtone-pris, til tross for dens avanserte funksjoner.

Vel, nå indikerer et nytt rykte Xiaomi Mi5 ville ha en safirskjerm. Det er et materiale som skulle dekke iPhone 6, men ikke ble brukt på grunn av produksjonsproblemer. Noen produsenter bruker den på visse smarttelefoner, men det er heller ikke klart at det er egnet: Noen mennesker påpeker at det tåler riper veldig bra, men at det mot sjokk er mindre motstandsdyktig enn alternativer som Gorilla Glass 4.

Så det er mulig at Xiaomi Mi5 har en safirskjerm, men la oss også se gjennom dets andre lekker funksjoner en stund siden:

Xiaomi Mi5, påståtte spesifikasjoner

  1. 2K-skjerm ( 2.560 x 1.440 piksler ) 5,7 tommer.
  2. Qualcomm Snapdragon 810 64-biters chip, med åtte 2,5 GHz kjerner.
  3. Fotokamera 20,7 megapiksler.
  4. Fingeravtrykksleser.

Bilde - Xiaomi Mi5 ville ha en safirskjerm

Det verste er at lekkasjen som Xiaomi Mi5 ville ha en safirskjerm ledsages av en mulig utgivelsesdato. Og det er så langt unna som andre halvår av 2015. Sannheten er at Xiaomi Mi5 ser bra ut, men vi må vente på at alle disse dataene blir bekreftet før vi antar at det vil være vår drømmesmartphone.

Hva synes du om dette emnet? Vil du at Xiaomi Mi5 skal ha en safirskjerm, eller synes du det er en unødvendig funksjon?

Tabla de contenidos