Xiaomi MiPad, den nye nettbrettet fra Xiaomi

Xiaomi MiPad, den nye nettbrettet fra Xiaomi

Xiaomi MiPad, den nye nettbrettet fra Xiaomi

Xiaomi, etter å ha fanget oppmerksomheten til det globale Android-fellesskapet med smarttelefoner av høy kvalitet og avanserte funksjoner, tenker du kanskje å presentere en tablett til markedet. Det ser ut fra et bilde som er publisert på det kinesiske sosiale nettverket Weibo. Fra det ser ut til at produsenten allerede ville ha klar enheten som kunne lanseres på markedet med navnet Puten min.

Fra det som sees på bildet og fra det som er lekket til media, det nye tablett av Xiaomi Den vil ha en 7-tommers skjerm med HD-oppløsning, en MediaTek-firkjerneprosessor, 1 GB RAM og et Nexus 7-aktig foringsrør med høyttaleren på baksiden.

Hvis vi tar hensyn til fortiden, er prisen på Xiaomi MiPad Det vil være ganske lavt hvis vi sammenligner det med lignende produkter fra andre merker som Samsung eller LG. I alle fall, ikke glem at dette ikke er noe annet enn en lekkasje, og at du må vente på at Xiaomi vil gi ut sitt nye nettbrett til markedet for å kunne snakke ordentlig og med kunnskap om årsaken til det.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige