Xiaomi Redmi 10X lekket, en etterfølger av Redmi Note 9

Det er mange detaljer vi allerede vet om Xiaomi Redmi 10X, en billig mellomtoner-mobil som kommer til å erstatte den velkjente Redmi Note 9.

Blant alle funksjonene som vi skal si om denne nye Xiaomi-mobilen, ønsker vi å fremheve prosessoren, som i dette tilfellet vil være en MediaTek MT6769Z Helio G85. Vi ønsket å fremheve denne funksjonen, selv om lekkasjen siterer prosessormodellen, viser Google for sin del en annen, spesielt Helio G90T.

Android 10 på Xiaomi: mobiler som skal oppdateres

Inntil den er offisiell, vil vi ikke kunne se hvilken prosessor den har, eller om den, som Samsung gjør, inkluderer en annen prosessor, basert på markedet den er fokusert på.

I tillegg vil den komme godt utstyrt med internt minne og kameraer, selv om det som vi sier en veldig billig og mellomtonerig mobil.

Bilde - Xiaomi Redmi 10X, lekket spesifikasjoner

Andre av de tekniske spesifikasjonene som vi kjenner til dette fremtidige medlemmet av Xiaomi-familien, skjerm 6,5-tommers IPS LCD med FHD + -oppløsning med 60 Hz oppdateringsfrekvens.

De legger til alt 6 GB RAM, 128 GB ROM og 5,020 mAh batteri med autonomi til overs for en dag. USB type C, hodetelefonkontakt, 4 bakkameraer og en foran.

Det er veldig sannsynlig at terminalen ankommer offisielt, og gjør det i forskjellige versjoner av RAM og ROM, men vi må fortsatt vente. Når det gjelder kameraene deres, vet vi at det viktigste vil være 48 MP + 8 MP vidvinkel + 2 MP makro + 2 MP dybdesensor.

Bilde - Xiaomi Redmi 10X, lekket spesifikasjoner

Utformingen av terminalen er veldig lik Xiaomi Redmi Note 9S, en mobiltelefon som i tekniske spesifikasjoner vinner litt over den forestående Xiaomi Redmi 10X.

Med tanke på hvor avansert terminalen er, samt lekkasjer og detaljer om den, skal den offisielle presentasjonsdatoen ikke være veldig langt, men den er fremdeles helt ukjent.

Det du forstår er prisen, og det er at på det spanske markedet, Xiaomi Redmi 10X vil være rundt € 200 i sin grunnleggende modell, siden det ikke er lastet ned at det er noen RAM- og ROM-alternativer bortsett fra det som allerede er beskrevet.

Sammenligning: Redmi Note 9S vs Xiaomi Mi 10

Via: MySmartPrice