Xiaomi Redmi Note, phablet utarbeidet av den kinesiske produsenten

Xiaomi utarbeider en phablet og det første bildet av denne enheten er allerede filtrert. Blir oppringt Xiaomi Redmi Merknad og ville ankomme senere denne uken.

Den første phablet fra den kinesiske produsenten er en større versjon av Xiaomi Redmi, også kjent som Red Rice eller Hongmi i Kina. I dette tilfellet vokser skjermen til 5,5 tommer, noe som gjør den til en phablet allerede.

Som for spesifikasjoner, dette 5,5 tommers skjerm den vil ha 720p HD-oppløsning. På den annen side vil det potensielt være to modeller. En med MediaTek åttekjerneprosessor og en annen firkjerneprosessor produsert av Qualcomm. Også i RAM ville en modell være 1 GB og den andre 2 GB.

Bilde - Xiaomi Redmi Note, phabletten utarbeidet av den kinesiske produsenten

I alle fall kommer Xiaomi Redmi Note med Dual SIM-støtte og microSD-kortspor som gjør det mulig å utvide serieminnet. I forbindelse med tilkobling forblir den i 3G, men den er i det minste kompatibel med europeiske nettverk.

Resten av detaljene er ikke kjent for øyeblikket. Vi må vente til den offisielle presentasjonen for å vite mer detaljer og bekrefte lekkasjene.

Xiaomi Redmi Merk, pris og tilgjengelighet

Xiaomi Redmi Note, Xiaomi-phablet, skulle ankomme denne uken. Den kan reserveres om noen dager mens lanseringsdatoen skulle være 26. mars. Prisen vil være veldig lav, så mye at den kan bli under 100 euro i den mest grunnleggende modellen.

Via: Gizchina