Xiaomi rød ris pris, funksjoner og lansering

Xiaomi, har en av de mest kjente kinesiske smarttelefonprodusentene nettopp kunngjort lanseringen av Xiaomi Red Rice, en ny terminal som ankommer med en virkelig overraskende pris og er at den vil selges i oktober for bare $ 130, det vil si 100 euro.

Xiaomi det ble ganske populært for “å være Apple China” og også for sin tette integrasjon med MIUI ROM. I tillegg til populariseringen hjalp det mye at prisene var veldig konkurransedyktige, siden de mest emblematiske terminalene selger for rundt 320 til 370 dollar, og vi snakker om smarttelefoner som har premiumfunksjoner som kan sammenlignes med flaggskipene til andre merker. Denne gangen ryktes det at Xiaomi har en enda større smarttelefon opp ermet, the Xiaomi Red Rice.

Xiaomis Red Rice er rettet mot budsjettmarkedet, priset til 799 yuan (ca. 130 dollar), noe som er billigere enn det nylig annonserte budsjettet for å bruke Xiaomi Mi2A. Rød ris vil også være selskapets største hodesett så langt, med tanke på skjermstørrelse med en diagonal på 4,7 tommer.

Når det gjelder kjennetegn ved Xiaomi Red Rice Vi kan fortelle deg at det vil ha:

  • 4,7-tommers skjermvisning på 720p med en oppløsning på 1280 × 720 piksler
  • 1,2 GHz Leadercore LC1810 dual-core prosessor eller en Mediatek MT6589 SoC firkjerne
  • 1 GB RAM
  • 8 GB internt minne (det er ikke kjent om det vil støtte microSD eller ikke)
  • Hovedkamera med 8 megapiksler
  • 2 megapiksler foran kamera
  • 2000 mAh batteri
  • Android-operativsystem med MIUI v5-grensesnitt

En funksjon som blir veldig populær i fremvoksende markeder er at den vil ha dobbel SIM-støtte. Smarttelefonen støtter både GSM- og TD-SCDMA-nettverk. Når det gjelder prosessoren, ble det i tillegg til den vi allerede har nevnt, ryktet at den også kunne komme ut med en firkjernede Mediatek MT6589 SoC-prosessor.

Han Xiaomi Red Rice Det antas at den vil være i salg i oktober, selv om det er ukjent om det vil nå andre markeder, eller vi må kjempe for å skaffe dem i nettbutikker.

Hilsen fra dypet av bytene.