Xiaomi selger 50 000 enheter av MiPad på 4 minutter

Xiaomi selger 50 000 enheter av MiPad på 4 minutter

50 000 enheter av den første Xiaomi-nettbrettet selges på 4 minutter

Xiaomi bryter rekorder igjen. Det er allerede en vanlig forekomst for det kinesiske selskapet å skaffe ekstraordinære poster dagen for lanseringen av et nytt produkt. Denne gangen er det deres første nettbrett, Xiaomi MiPad, at de på bare 4 minutter så de 50 000 enhetene som var lagt ut for salg forsvinne. For å være nøyaktig, 3 minutter og 59 sekunder.

Ved andre anledninger har vi allerede fortalt deg om noen av de studerte lanseringene og hastigheten de bruker opp sitt første lager, som tilfellet var for Redmi Note-smarttelefonen som i slutten av mars klarte å selge 100.000 enheter på bare 34 minutter eller Hongmi med ytterligere 100.000 enheter solgt på 4 minutter tilbake i november i fjor.

xiaomi-50-000-enheter-my-pad-i-4 minutter-1

Suksessen til Xiaomi, et lite kinesisk selskap som har vært i markedet i bare fire år, er basert på å tilby produkter med veldig interessante spesifikasjoner til super konkurransedyktige priser. For øyeblikket kan det ikke overskygge de store produsentene som Samsung, HTC, Sony eller LG, men hvis jeg var i stedet for disse selskapene, ville jeg begynt å bekymre meg.

Husk at noen av de tekniske spesifikasjonene til MiPad er: 7,9 tommers IPS-skjerm med 2.048 × 1.536 piksler på oppløsning, NVIDIA Tegra K1-prosessor Firekjerne med 2,2 GHz hastighet, 2 GB RAM, 16 GB eller 64 GB intern lagring, et bakkamera på 8 megapiksler, ytterligere 5 megapiksler foran og et batteri på 6 700 mAh. Prisen vil være rundt € 180. Det er ikke verst i det hele tatt.

xiaomi-50-000-enheter-min-pad-i-4 minutter-2

MiPad ble kunngjort i mai og vakte umiddelbart stor interesse.

MiPad ble kunngjort i mai og med sine egenskaper og forutsigbare priser genererte den umiddelbart en interesse. Selv om den er effektiv, er ikke markedsføringsmetoden som brukes av Xiaomi. Hev høye forventninger med et produkt og vises på lanseringsdag med begrenset lager som er utarmet.

I alle fall ønsker vi ikke å fjerne fordelene med det kinesiske selskapet, selv ikke å vite at dets kommersielle omfang for øyeblikket er fokusert bare på det innenlandske markedet og dets omgivelser, siden, det faktum å gjenta denne typen resultater om og om igjen i lanseringene er et bevis på at enhetene deres som dem, har gode funksjoner og fremfor alt en pris uten konkurranse.

xiaomi-50-000-enheter-my-pad-i-4 minutter-3

Som vi kan lese på Tablet News-siden, spør vi oss også om typen servere som Xiaomi har klart å støtte et slikt skred av forespørsler på så kort tid. Neste tirsdag den 8. blir de satt på prøve igjen med den andre delen av lanseringen av MiPad med et ukjent lager for øyeblikket, men en garantert suksess. Vi får se.

Har du prøvd noen enhet Xiaomi? Fortell oss din mening.