El Xiaomi Mi 9 está por debajo de 350 euros. BRUTAL

Xiaomi Tilbud: fornye telefonen til den beste prisen (Redmi Note 7, Mi 9 …)

Å bytte telefon kan noen ganger være kjedelig. Det kan også være enormt komplisert, da vi alltid vil spare en god sum penger og det ikke alltid er lett å finne de beste tilbudene. Hos Pro Android er vi alltid oppmerksomme på mulige tilbud som vi kan finne på Internett. Vi gir deg vanligvis gode rabatter ganske konstant og i dag, vi ønsket å fokusere på Xiaomi-telefoner, favorittene for mange av dere for den store verdien for pengene.

Det har ikke noe å si om du leter etter en enkel telefon eller om du vil ha noe avansert, vi har de beste tilbudene. For å gi deg en idé, varierer prisen på de fire telefonene som vi bringer deg i dag mellom 129 og 379 euro. Alle disse produktene er Prime på Amazon, så de har frakt på en dag og to års garanti for butikken, som er en av de beste tilgjengelige på hele Internett. Så hvis du er ute etter en ny telefon, kan du bli bedre og se på disse tilbudene.

Redmi 7: billig, men veldig kompetent

Vi starter fra mindre til mer. Redmi 7 er den billigste telefonen i denne samlingen i dag. Som vi har indikert, er prisen 129 euro, men til gjengjeld får vi en telefon med god design, med en 6,3-tommers skjerm i HD + -oppløsning (for denne prisen, hva mer kan vi be om). I tillegg til dette har den Qualcomm Snapdragon 632-prosessor, ledsaget av 3 GB RAM og 32 GB intern lagring. Det er ikke den kraftigste telefonen, og vi anbefaler den heller ikke for spill, men ytelsen er over forventningene til prisen.

Det beste av alt er kanskje det hans 4000 mAh batteri, som varer lenger enn Duracell-batterier. Hvis du er en bruker med få krav, kan vi ikke tenke på et bedre alternativ på markedet enn denne Redmi 7.

Ingen produkter funnet.

Redmi Note 7: det er en bestselger med grunner til å være det

Redmi Note 7 sprengte markedet fra den første dagen den ble lagt ut for salg. Sannheten er at det ikke mangler noen grunner til det, da det ser ut til å være et av de beste alternativene for mellomtoner i dag. Med sin Snapdragon 660 tilbyr den mer enn anstendig ytelse, og den versjonen vi tilbyr deg er den på 4 GB RAM og 64 GB intern lagring. Prisen er 167 euro. Til gjengjeld en 6,3-tommers FullHD + -skjerm med en dråpe vann. Et innebygd glass i glass. 48 megapiksler kamera, 4000 mAh batteri … Kort sagt, vi er lei av å anbefale det, det er det beste alternativet til denne prisen.

Forresten, vi legger igjen en lenke til vår grundige analyse av denne Redmi Note 7.

Xiaomi Mi 8: heve baren for liten pris

Mange ganger glemmer vi flaggskipene tidligere til de nåværende. Xiaomi Mi 8 hadde ikke det beste designet på markedet, men uten tvil er det en av de mest komplette telefonene med den beste prisen vi kan anskaffe i dag. Prisen er nesten identisk med Pocophone F1, men vi vil ikke gi opp glasskonstruksjonen eller NFC. For 296 euro kan vi ha en telefon med Qualcomm Snapdragon 845 (kraft til å rasere), ledsaget av 6 GB RAM og 64 GB intern lagring.

Skjermen har 6,26 tommer i FullHD + -oppløsning og har AMOLED-teknologi. Den har et hakk av betydelige dimensjoner, men det er fordi det ligger i det vi har sensorer for avansert ansiktsgjenkjenning, slik at du ikke trenger å bruke fingeravtrykket på baksiden. Den blå fargen er vakker og til denne prisen er den nesten uslåelig med alt den fremdeles kan tilby.

Xiaomi Mi 9: den beste av de beste

Leter du etter et eksklusivt tilbud? Vel, Xiaomi Mi 9 for 379 euro er et av de beste alternativene på markedet. Hva kan vi si om denne telefonen som du ikke vet ennå? Ha en 6,39-tommers skjerm i FullHD + -oppløsning og OLED-teknologi. I tillegg har den den mest innovative fingeravtrykksleseren integrert i skjermen, selv om den er noe tregere. Designet er mer forsiktig enn forgjengeren med et hakk dråpe vann og det tredobbelte bakkameraet, som nå har mer identitet.

Innvendig skiller funksjonene seg ut for godt, som Qualcomm Snapdragon 855-prosessoren eller 6 GB RAM ledsaget av 64 GB intern lagring. Når det gjelder kameraene, har vi en 48-megapikslers hovedsensor, ledsaget av en vidvinkel og et annet teleobjektiv for zoomfotografier uten tap av kvalitet. Den største feilen er batteriet, selv om det for en vanlig bruker vil være mer enn nok. Utvilsomt, en high-end fullverdig til en lattermild pris.