Xperia Z1 vs iPhone 5

Hvis du er i tvil om hvilken smarttelefon du skal kjøpe, og mer spesifikt mellom Sony Xperia Z1 og Iphone 5I dag gir vi deg en sammenlignende video slik at du kan se hva som er egenskapene og hovedforskjellene mellom dem.

Den første tingen å huske før du starter sammenligningen er å huske at iPhone 5 er mer eller mindre et år gammel, derfor Xperia Z1 spiller med mange fordeler, faktisk har iPhone 5C allerede erstattet Iphone 5. Derfor kan denne sammenligningen i virkeligheten være bedre for noen å bestemme seg, men sannheten er at det er totalt tull. Siden for ett år siden var kvaliteten på mobile prosessorer, så vel som teknologien som er tilgjengelig for den, betydelig mindre enn nå.

Videoen er laget av phonearena, men for min del tror jeg det hadde vært noe mye mer nøyaktig å ha valgt iPhone 5C eller iPhone 5S til sammenligning i stedet for iPhone 5 for å møte den mot Xperia Z1. I alle fall har Phonearena ikke vært den eneste som har gjort denne sammenligningen, andre som Multi Technical Review, GadgetJM og VidxHD har fulgt den samme veien selv om de to sistnevnte gjorde det før jegTelefon 5S ble presentert, og dette gjør det til noe annerledes.

Her lar vi deg videoen hvor du kan se denne unike sammenligningen som Phonearena har bestemt seg for å gjøre, og at det er verdt å bli sett bare for dets unike. Hvis du bestemmer deg for å se den, vil du fortelle oss hvordan den virket for deg, og hvis du synes sammenligningen er meningsfull eller du ser den som helt urettferdig.