free estadisticas Saltar al contenido

Yaap-penger når 130 000 brukere på 8 måneder

abril 25, 2020

Den populære appen for pengeoverføring Yaap Money når 350 000 nedlastinger og 130 000 registrerte brukere på 8 måneder. I sin siste oppdatering (versjon 1.3) inkluderer appen Touch ID-funksjonen og tilkoblinger med tredjepartsapper som Timpik.

Yaap Money tilbyr oss muligheten for be om eller motta bankoverføringer i løpet av sekunder er den kompatibel med alle iPhone-modeller, krever iOS 6 eller nyere gratis og den har en versjon for Windows Phone og Android.

yaap-money-news (1)

Suksess og kommende nyheter

Om veldig kort tid, i andre halvår av 2015, vil Yaap Money motta en oppdatering med viktige nyheter som vi vil fortelle deg fra første hånd på iPadizate. Så langt har Yaap Money oppnådd 350 000 nedlastingssuksesser og 130 000 brukerregistreringer om 8 måneder av livet. Ett pass!

yaap-money-news (2)

Yaap Money vil tilby tilkoblinger med tredjepartsapper av Deling av økonomi som Timpik, et sportssosialt nettverk som vi kan utføre betalinger til brukeren som har reservert en tennisbane eller for eksempel som har arrangert en fotballkamp.

Hvis du ønsker å få mer og bedre informasjon om appen og vite grundig hvordan den fungerer, inviterer vi deg til å besøke den offisielle Yaap Money-siden der du også kan opprette en gratis konto.

Videoomtale

Vil du vite mer om denne flotte appen? Vil du oppdage alle dens funksjoner for deg selv? Trykk på stykket! 😉

Last ned Yaap Money

Hvis du vil foreta overføringer, uansett hvor mye penger, i løpet av sekunder med dine venner og / eller familie, kan du ikke gå glipp av Yaap Money-applikasjonen på iPhone-en din. Det er gratis, prøv det ut!

Yaap Money, den ideelle appen for å ha klare kontoer

Yaap Money har blitt en av de mest vellykkede applikasjonene i App Store i vårt land. Tjenestene det tilbyr er veldig nyttige, siden det lar oss sende eller motta penger på bare et par "kraner".

Faktisk er Yaap Money en av de mest nedlastede appene (350 000 nedlastinger på forskjellige plattformer) og statistikk indikerer at de er laget mer enn 500 operasjoner overføringer per dag med denne applikasjonen. Nesten ingenting!

yaap-money-news (3)

Se for deg at du tar en taxi med vennene dine, men igjen må du betale reisen selv. Ikke bekymre deg, med Yaap Money kan de betale deg ønsket beløp med total letthet og komfort direkte fra iPhone. Det samme vil skje med middager på restauranter, dra ut på diskoteket, handle i supermarkedet, etc.

Hva synes du om den nye oppdateringen av Yaap Money for iPhone? Har du noen gang prøvd appen? Del erfaringer og rangeringer i kommentarfeltet. Takk for tilbakemeldingen!