Yahoo kjøper Blink for å ha sin egen WhatsApp

Yahoo kjøper Blink, et alternativ til WhatsApp som selvdestruerer sendte meldinger. I tillegg vil kjøpet bety forsvinningen av appen og teamet med utviklere vil inkludere malen til en av Internett-gigantene.

Blink som ligner på Snapchat har gitt seg et navn i markedet på grunn av den interessante funksjonaliteten til selvdestruerende meldinger. Selvfølgelig er bare iOS tilgjengelig.

Bilde - Yahoo kjøper Blink for å ha sin egen WhatsApp

Nettopp denne avtalen kommer etter at Snapchat er enig med de amerikanske regulatorene etter bedragene fra sine klienter. Husk at Snapchat lovet å slette bildene som ble sendt etter en viss tid, og det var ikke endelig slik.

Blink går slik. Skaperne vil fortsette å satse på personvern og er glade for å være en del av Yahoo-teamet. Teamet besto av 7 medlemmer, en av dem hadde jobbet hos Google.

Yahoo vil ha sin egen WhatsApp

Blink tilbød muligheten for legg en timer til meldingene slik at de etter den bestemte tiden blir eliminert. Helt sikker på å dra nytte av denne funksjonaliteten, har Yahoo tenkt å lansere sin egen WhatsApp. De har ikke avgjort dette, men intensjonen er klar.

Markedet er fullt av direktemeldingsapper som WhatsApp, Facebook Messenger, Snapchat, LINE, Telegram, etc. Men Yahoo ser ikke ut til å gi opp dette og ser fortsatt muligheter med dette Blink-kjøpet. Det vi ikke vet er hvor mye det har kostet fordi vi får se om det er mulig å gjøre det lønnsomt.