Yelp Nå lar innspilling av videoer lage anmeldelser fra iPhone og iPad

Yelp oppdaterer applikasjonen sin for iPhone og iPad, inkludert muligheten for å spille inn små videoer

Yelp har oppdatert sin iPhone og iPad-applikasjon med en viktig nyhet: nå kan vi ta opp små videoer på opptil 12 sekunder lange som forklarer vår erfaring på nettstedet og gir en mening om tjenesten. I tillegg, bortsett fra dette praktfulle alternativet, har de løst noen ustabilitetsfeil i den nye versjonen 8.1 av deres offisielle applikasjon.

For de som merkelig ikke kjenner Yelp, si at det er en applikasjon tilgjengelig for både iPhone og iPad hvor Vi vil ha til rådighet over 50 millioner lokale virksomheter rundt om i verden med sine respektive brukeranmeldelser. Takket være dette vil det være mye raskere og enklere å velge nettstedet som best passer våre behov.

Med Yelp-appen på iOS-enheten din Du kan søke fra en god restaurant hvor du kan spise når du vil og til en god pris eller til og med bestille i de mest luksuriøse restaurantene i landet, siden det er den viktigste lokal guiden for å finne det perfekte stedet å spise, handle, drikke, ha det moro og fremfor alt slappe av.

yelp-record-videos-reviews-iphone-ipad

Funksjoner og nyheter om den nye versjonen 8.1 av Yelp

Som vi fortalte deg, har Yelp oppdatert søknaden sin til versjon 8.1, inkludert noen viktige forbedringer som muligheten for å spille inn og laste opp korte videoer for å forklare andre brukere at slik har vært vår opplevelse på nettstedet der vi har reist. I tillegg til denne overraskende funksjonen, kan vi med applikasjonen:

  • Finn lokale virksomheter: restauranter, butikker …
  • Filtrer søkeresultater etter nabolag, avstander, verdivurderinger, priser og mye mer.
  • Du kan les brukeranmeldelser De har allerede dratt til lokalene for å finne ut om de snakker godt om ham eller ikke.
  • Visualiser lokalene takket være de forskjellige bildene.
  • Finne eksklusive tilbud og kampanjer for Yelp-kunder.
  • Foreta reservasjoner med bare ett klikk Eller finn telefonnummeret for å lage spørsmål.
  • Når du prøver et nytt sted, bør du rangere det og skrive en anmeldelse og lag din egen video.

Så som gutta på Applesfera sier, takket være denne siste oppdateringen på Yelp 8.1, vil vi kunne spille inn korte stemmevideoer (fra 3 til 12 sekunder) som lar oss komme inn i en ny verden og skape våre anmeldelser live og direkte .

Hvis du allerede er en bruker av Yelp, inviterer vi deg til å øyeblikkelig oppdatere applikasjonen siden ærlig talt, er oppdateringen veldig verdt. Hvis du ikke kjente appen før, anbefaler vi imidlertid at du laster ned den nedenfor og oppdager de lokale virksomhetene rundt deg, Det overrasker deg helt sikkert !!

Hva tenker du om muligheten for å lage anmeldelser gjennom videoer på opptil 12 sekunder? Har du allerede laget din første video på Yelp? Del det med oss ​​!!