YouTube ba om å fjerne videoer med falske behandlinger for å kurere coronavirus

Koronavirus, et tabubelagt ord i bare noen dager, og det er allerede forbudt selv i videoer av Youtube. Men problemet er ikke at dette ordet uttales i en video, men at de sirkulerer på YouTube-plattformen, videoer med falske kurer for coronavirus. Dette er den alvorlige tingen.

Ordet coronavirus vil fortsette å sies høyt i media, humorvideoer, streaming osv. Problemet kommer når helsen til tusenvis av mennesker er i fare med falske kurer og behandlinger.

YouTube eliminerer HD-kvalitet på grunn av coronavirus

Det har vært det audiovisuelle rådet i Catalonia, som har ropt himmelen og bedt om uttak av opptil 16 YouTube-videoer, hvis besøksmengde utgjør mer enn 340 000 besøk.

Disse videoene ga råd og påståtte behandlinger for å kurere coronavirus. Dette viruset er et veldig alvorlig tema, siden det har tatt liv til tusenvis av tusenvis av mennesker rundt om i verden.

Ved å ta hensyn til disse “behandlingene” ble helsen til tusenvis av mennesker utsatt, spesielt for alle de som så på videoene og satt i bruk disse antatte “botemidlene” mot coronavirus.

Som antydet av Audiovisual Council of Catalonia, disse videoene er langt fra de virkelige behandlingene for å kurere coronavirus, siden de bruker produkter som ikke er anbefalt av helsepersonell.

Med andre ord, det som ble indikert i disse 16 videoene var metoder, behandlinger og produkter som ikke ble anbefalt for medisinsk bruk med den hensikt å kurere spredning av coronavirus.

De antatte forskerne som dukker opp i de 16 videoene anbefalte kuren av koronaviruset inntak av natriumkloritt eller klordioksid. De påsto at de relevante myndighetene sensurerte denne informasjonen, på grunn av den lille fordelen de kunne oppnå siden vi alle har tilgang til disse produktene og for en veldig økonomisk kostnad.

I de 16 videoene, som allerede er bedt om tilbaketrekning, de frarådet beskyttelsesmetoder og sanitær- og hygienetiltak, samt isolasjonen og sosial distansering, som det er så mye snakk om i disse dager.

Det vil si at de i tillegg til å pådra seg en uforsvarlighet også involvert på en “ufrivillig” måte, personer utenfor denne informasjonen som er detaljert i de 16 videoene som Audiovisual Council of Catalonia har bedt om å fjerne fra YouTube.

Moderering av YouTube-videoer forårsaker mentale problemer