contadores Skip to content

YouTube fikser feilen som bruker iPhone-batteriet

Som mange av dere vil vite nå, bruker den nye versjonen av Apples mobile operativsystemprogramvare, iOS 11, en enorm mengde batteri.

Batterilevetiden til iPhone og iPad er proporsjonalt relatert til hver brukers bruk av applikasjoner og funksjonene til systemet. Men det er visse applikasjoner som bruker mye mer batteri enn andre …

Dette er tilfelle applikasjoner som Facebook og YouTube. De er begge uttømmer batteriets levetid på din iPhone. Men heldigvis vil ikke dette skje igjen på iOS 11. I det minste når det gjelder YouTube.

Google gjør Apples arbeid med YouTube på iOS 11

Mens Apple fortsetter å introdusere nye oppdateringer for å rette opp den enorme listen over feil i iOS 11, har andre selskaper som Google ønsket å gi en hånd til iPhone- og iPad-brukere. løse problemet med batteriforbruk.

Den nye versjonen 12.45 av den offisielle YouTube-applikasjonen “løser et problem med batteribruk”. I følge selskapet denne feilen påvirket noen versjoner av applikasjonen selv om det ikke var relatert til noen spesifikk iOS-enhet.

Det kan interessere deg | De 5 viktige triksene for å spare batteri i iOS 11

Etter lanseringen av iPhone 8 og iPhone 8 Plus, og med publiseringen av iOS 11, var det mange brukere som så hvordan enhetene deres de begynte å miste batteriet drastisk på grunn av en systemfeil.

Når det gjelder YouTube, i tillegg til å miste overflødig batteri i avspillingen av videoer, enhetene også overopphetet for mye.

Brukere har rapportert at mens de bruker YouTube, mistet opptil 20% av batteriet etter å ha spilt en video mellom 10 og 15 minutter. Spesielt på den nye iPhone X.

Så du vet, hvis du har hatt problemer med batteriforbruket med YouTube-appen på iOS 11 (eller tidligere versjoner) Vi anbefaler at du laster ned oppdateringen umiddelbart.

Spor | Mashable