free estadisticas Saltar al contenido

YouTube for iOS oppdaterer og slipper nytt design

abril 27, 2020

I slutten av juli i år nevnte vi allerede at Google hadde planer om å gjøre noen endringer i YouTube-applikasjonen for iPhone og iPad for å inkludere noen nye funksjoner. Nå har Google nettopp oppdatert YouTube for iOS og har premiere på et totalrenovert design.

Etter lang tids testing ga Google ut en ny versjon av YouTube i går i App Store. Videovisningsapplikasjonen har nå en ny design på både iPhone og iPad, så vel som nye funksjoner og mest interessante funksjoner.

YouTube for iOS mottar en ny oppdatering.

Neste vi forteller deg Hvilke nye ting gir versjon 10.38 av YouTube-appen for iOS som nettopp landet på App Store. La oss dra dit

De viktigste funksjonene i YouTube versjon 10.38 for iPhone og iPad

Fra Google kommenterer de det Det nye grensesnittet til YouTube-applikasjonen for iOS forbedrer brukeropplevelsen betydelig. Det er nå mye enklere å finne og oppdage nytt innhold.

Hvis du vil få tilgang til anbefalte videoer, favorittkanaler og abonnement Du kan gjøre det direkte fra programmets startskjerm. Bare skyv fingeren fra venstre mot høyre, eller berør det tilsvarende ikonet hvis du foretrekker det.

YouTube for iOS mottar en ny oppdatering.

Som det kan sees i de forskjellige skjermbildene, kan endringene YouTube har gjennomgått i versjon 10.38 for iOS sees med det blotte øye, men det er også nye funksjoner. For eksempel kan du nå lag oppblåste videoer mens du er på farten takket være innebygde redigeringsverktøy i appen.

Google vet at brukere av iOS-enheter er veldig viktigeDerfor prøver den ikke å forsømme dem og tilby forbedringer i tjenestene deres fra tid til annen. Og det må sies at nyhetene som er inkludert i den nye versjonen av YouTube er veldig interessante.

YouTube for iOS mottar en ny oppdatering.

Last ned YouTube nå på iPhone eller iPad

Hvis du fremdeles ikke har den offisielle YouTube-appen på iPhone eller iPad du kan få det gratis i App Store eller ved å klikke på knappen rett under disse linjene.

Hva synes du om nyhetene om YouTube versjon 10.38 for iOS?