contadores Saltar al contenido

YouTube Messenger: Appen vil inkludere en ny meldingsprat

Youtube Du begynner å teste en ny delingsfunksjon i iOS- og Android-appen din. Det handler om en chat-meldinger øyeblikksbilde som tillater det del videoer innfødt i en del av appen.

Det skjer kontinuerlig, du ser rolig på en video på YouTube og du vil dele den med noen, eller du kan bruke den fantastiske multitaskingen av iOS 9 for å gjøre det, eller kopiere lenken, endre applikasjonen og sende den til en venn, partneren din eller en familie.

YouTube

Med den nye YouTube Messenger kan vi hoppe over disse trinnene og sende videoer til våre kjære med et enkelt trykk. De kan svare oss med en tekst eller, hvorfor ikke, med en annen video. Til og med YouTube Messenger også vil inneholde en hjerteformet knapp å gi likes.

YouTube lanserer sin egen Messenger på iOS og Android

Ikke vent til den typiske chat med emojis, klistremerker, bilder og GIF-er, YouTube Messenger vil være spesielt fokusert på deling av videoer. Men som vi nevnte tidligere, vil brukere kunne inkludere tekstmeldinger og like deres (vi forstår) Google+ kontakter og abonnenter.

Skjermbilder av den nye YouTube-funksjonenSkjermbilder av den nye YouTube-funksjonen

Hvis den nye YouTube-chatten er fokusert utelukkende på Google+, vil den være det et spektakulært strategisk grep når det gjelder å markedsføre Googles sosiale nettverk, som for øvrig var en virkelig fiasko. Imidlertid kan YouTube Messenger tillate brukere å dele videoer med andre mennesker gjennom andre sosiale nettverk eller fra det opprinnelige kontakter-programmet.

Deling av YouTube-innhold i andre applikasjoner er noen ganger arbeidskrevende ...Deling av YouTube-innhold i andre applikasjoner er noen ganger ikke så raskt som vi ønsker …

Den nye delingsfunksjonen på YouTube ville gjøre ting mye enklere for oss. Det er sant at når hjernen din automatiserer handlingene, er det veldig enkelt å kopiere innhold og lime det inn i et annet program raskt. Og mye mer behagelig med multitasking av iPad Air 2, iPad Mini 4 og nye iPad Pro, siden YouTube ble oppdatert med støtte for Split View og Slide Over multitasking nylig. Men med den nye Google-funksjonen slipper vi å forlate YouTube-applikasjonen.

Youtube

Last ned YouTube

Bare et lite antall brukere har muligheten til å teste den nye YouTube-funksjonaliteten innledningsvis. Men de kan legge til alternativet til kontaktene sine ved å dele en video ved å invitere dem til en samtale.

Google har ikke gitt informasjon om lanseringen av sin nye chat for YouTube-applikasjonen på iOS og Android. Men så snart vi vet noe annet, vil vi holde deg informert! Hva synes du om YouTube Messenger? Vil du bruke denne tjenesten regelmessig? Vi gjør! ?