Uncategorized

YouTube Musikk integrerer tekstene til sangene i appen

Måten å lytte til musikk på i dag har fullstendig endret seg takket være streamingplattformer som YouTube Music. Den som blir sett på som en av de største maktene til Spotify er stadig mer til stede i et marked som sakte metter seg selv. Fra Google vet de imidlertid at for å fortsette å øke antall brukere i tjenesten deres, må de fortsett å satse på innovasjon.

YouTube Musics erstatning for Google Play Music har gitt Google mye og inntekter, en mye mer forsiktig app på katalognivå og oppdateringer som har blitt en av de mest anbefalte for å lytte til musikk på nettet. Så det store G-selskapet forbereder en ny oppdatering som inkluderer alle tilgjengelige sangtekster. Uten tvil en av de mest etterlengtede funksjonene fra abonnenter.

YouTube Musikk inkluderer sangtekster

Siden YouTube Music kom på markedet, har konkurransen innen sektoren for streaming-apper blitt mye mer interessant. Alle vet at Spotify blir vist for verden som den mest fremragende tjenesten i denne sektoren, men det er aldri vondt å velge mellom ulike alternativer. Av denne grunn fortsetter Google å integrere nye funksjoner i musikkappen sin, og i dette tilfellet har de første detaljene om en av de mest etterlengtede funksjonene blitt avslørt: tekstene til sangene.

9to5Google har publisert noen skjermbilder hvor tekstene til YouTube Music-sanger vises for første gang. Plattformen ville ha lagt til en ny knapp plassert øverst til høyre som lar et panel vises som viser hele antallet reproduksjoner ledsaget av liker fra hver av dem. På samme måte har Google valgt å innlemme snarveier til albumet og artisten som hver sang tilhører.

Det skal bemerkes at ikke alle sangene i appen har sine respektive tekster, men det er tydelig at YouTube Music vil det utvide katalogen over tid. For øyeblikket er det ukjent når denne oppdateringen kommer offisielt, men alt ser ut til å indikere at den vil bli rullet ut i løpet av de neste ukene.

Kilde | 9to5Google

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK