YouTube Rewind: de mest viste videoene i Spania i 2019

Nå som vi bare er noen uker borte fra slutten av året, er det et godt tidspunkt å gå gjennom YouTube-videoer som har blitt sett mest i Spania i løpet av 2019 For å publisere hva spanske brukere av denne plattformen har vært mest interessert i.

Gjennom samlingen YouTube tilbakespoling, samler plattformen videoene som har samlet flest visninger de siste månedene. Vi har de mest viste musikkvideoene, men nedenfor vil vi utelukkende fokusere på andre typer videoer.

Og det er at YouTube har laget en topp 10 ikke-musikalsk innhold Det har samlet millioner av visninger, så det er en god måte å vite hva annet innhold spanske brukere har konsumert i år 2019, ikke strengt tatt musikk.

Du vil se videoer av TV-serier i de første stillingene, men også videoer av veldig kjente youtubere i Spania, som akkumulerer millioner av abonnenter, vil det kanskje også tjene deg å oppdage nytt innhold som du til nå ikke visste.

“Del Dembow del Pimpin” del Cejas i Got Talent

Vi startet med en video publisert i februar 2019 av kanalen Fikk talent, en Telecinco talentkonkurranse. Videoen viser den kjente karakteren “El Cejas” som fremfører en av sangene hans kalt “Fra Dembow of the Pimpin

Til tross for at han har tatt flere “nos” fra juryen som utgjør programmet, er sannheten at videoen til hans opptreden i Got Talent ble så viral at han i dag samler et enormt antall 25 millioner visninger og mer enn 365 000 likes.

Intervju med Gerard Piqué i La Resistencia

Motstanden Det er et veldig populært Movistar + -program, spesielt på sosiale nettverk, som har blitt sendt en god stund. Anerkjente figurer går gjennom den, og blant videoene er det en som har det nest mest sett videoinnlegget i Spania i 2019.

Gerard Piqué, Barcelona-spilleren, på sitt besøk til dette programmet laget et langt intervju som allerede har blitt sett av mer enn 7 millioner mennesker, og blir dermed en av de mest viste videoene på YouTube av innhold som ikke er relatert til musikk.

De 1000 stemmene til Mangel – RubiusOMG

Hvis det er en youtuber med millioner av abonnenter i Spania, berømte og hvis videoer også har millioner av visninger, er det RubiusOMG. En av hans mest viste videoer i 2019 har å gjøre med en gameplay som han fremfører med vennen Mangel.

Mangel er en annen kjent youtuber som regelmessig deltar i RubiusOMG-videoene, og i dette tilfellet dukker han opp i et Fortnite-spill som lager tusenvis av stemmer med en stemmemodulator mens begge spiller. Videoen ble lastet opp i mars og er nær 22 millioner visninger.

10.000.000 abonnentspesialer – The Grefg

Grefg Han er en annen kjent youtuber hvis kanal har mer enn 10 millioner abonnenter, og det er nettopp temaet for en av de mest viste YouTube-videoene i 2019. I den presenterer han sin egen fortnite film der den har forskjellige deltakelser.

På topp 10 er det på 4. plass, det er en video som varer 16 minutter og er rundt 17 millioner visninger. Det mest overraskende er mengden av likes som den har, spesifikt 1,3 millioner sammenlignet med 39 000 ikke-liker.

Handle i supermarkedet – AuronPlay

AuronPlay Det går ikke upåaktet hen, og et av temaene han takler mest på YouTube er telefonprank. Han er også en kjent youtuber i Spania og har 19,2 millioner abonnenter, så videoene hans har millioner av visninger.

På femteplass av de mest viste videoene på YouTube i 2019 er “Kjøp av supermarkedetInnhold som har generert tusenvis av kommentarer og som for øyeblikket er blitt sett nesten 14 millioner ganger siden det ble lastet opp i mars 2019.

Final Event, slutten av Fortnite-kartet – WillyRex

WillyRex Han er også kjent i Spania takket være sine spillvideoer, og nettopp en av dem har sklidd inn i denne YouTube-rangeringen som en av de mest sett i år. Det er den med tittelen “Endelig arrangement, slutten av kartet over Fortnite sesong 11

Som mange brukere vil huske, avsluttet Fortnite sesongen for noen uker siden, og avslutningen etterlot millioner av spillere forventningsfulle, nettopp i denne videoen WillyRex sammen med andre venner relatert til sesongslutt. Videoen har mer enn 7 millioner visninger.

Videoen du trenger for å passere selektivitet – Ibai LVP

Kjenner du kanalen Ibai LVP? Han er en populær forteller for Professional Video Game League, men på kanalen hans kan vi finne et bredt utvalg av videoer, og en av de mest sett er den som heter “Videoen du trenger for å passere selektivitet eller noen viktig eksamen”.

Det varer bare nesten 2 minutter, men sannsynligvis har den korte varigheten å gjøre nøyaktig med suksessen, bortsett fra dialogen som ble ført av Ibai selv. Den har drøyt 4 millioner visninger og Det ligger på 6. plass i denne rangeringen.

Årsaken til sykehusinnleggelse – Verdeliss

Verdeliss Hun var en deltaker på en utgave av Gran Hermano, det mest kjente reality-showet på Telecinco, men sannheten er at hun er en kvinne som har en YouTube-kanal med millioner av abonnenter og videoer der hun forteller livet til familien med sine 7 barn.

Nettopp en av de mest viste videoene hans er den som heter “Årsaken til sykehusinnleggelse”Der det forteller det syvende barnet graviditeten, akkumuleres allerede litt over 2 millioner visninger på YouTube.

Min nye bil – AlphaSniper97

Vi fortsetter med flere youtuberspillere, er det tilfelle AlphaSniper97 som ligger på 9. plass av de mest viste videoene på YouTube i 2019. Hans mest populære video i år er der han viser et veldig spektakulært kjøp, hans ny Lamborghini Huracán-bil.

Det er en superbil med brutal akselerasjon og i stand til å nå høye hastigheter. Det er klart vi snakker om en bil som ikke passer for alle budsjetter. Den ble lastet opp i februar 2019 og har nær 4 millioner visninger.

Eksperiment: Coca Cola og Mentos – Power Vision

Ikke alle 2019 mest viste YouTube-videoer De skulle være spill, på tiendeplass er det en veldig interessant som går utenfor temaet til alle de tidligere. Det kalles “Eksperiment: Coca Cola og Mentos”Og lastet opp av Power Vision-kanalen.

I løpet av de nesten 11 minuttene blir forskjellige eksperimenter utført med to høyt eksplosive elementer, Coca Cola og Mentos godteri. Hver for seg gjør de ingenting, men kombinasjonen av begge antar en eksplosjon. Den har 131 millioner visninger og er en av de mest sett.

Slik ser du gratis filmer på YouTube og lovlig