contadores Skip to content

YouTube tilpasser grensesnittet til den nye iPad Pro, men ikke helt bra

IPad Pro ble utgitt for et par måneder siden, og har ikke vært uten kontroverser siden da. Det mest alvorlige problemet er i enhetene hvis chassiset er bøyd fra fabrikken eller bøyer seg over tid. Det ser ut til at den mest berørte modellen er den med en 4G / LTE Internett-tilkobling. Apple har ønsket å avgjøre problemet med å si at det ikke er en produksjonsfeil, selv om det ikke overbeviser de fleste brukere.

Men det er andre problemer som også påvirker den nyeste nettbrettet fra Cupertino, selv om den er mindre. En av dem har med applikasjoner å gjøre. Den nye iPad Pro 2018 har en ny oppløsning, altså utviklere må tilpasse appene. De som ikke viser en liten stripe på toppen og bunnen, og noen til og med laterale striper. En av disse appene var YouTube, selv om Google allerede har oppdatert den … halvveis.

Til nå inneholdt YouTube disse topp- og bunnstripene. De var ikke altfor irriterende, og med bruk endte brukeren med å glemme dem, men Google måtte oppdatere applikasjonen. Problemet er at det ikke har gjort det ganske bra. Selv om grensesnittet nå opptar hele skjermen, forsvinner ikke indikatoren nederst som fungerer som Start-knappen, ikke bare, men dekk navnet på seksjonene.

Som vi har sagt, det er ikke et stort problem, men for noen brukere kan det være irriterende. Det er interessant å se hvordan Det tok Google rundt 9 uker å oppdatere YouTube-appen, og selv da gjorde det ikke bra.

Imidlertid har han et nytt forsøk. Apple har satt en frist Mars 2019 slik at alle applikasjoner blir tilpasset Både den nye iPhone XS og XR og 11 og 12,9-tommers iPad Pro.