Uncategorized

Yu-Gi-Oh! Duel Links kommer til Android, men med begrensninger

dl1

Det er mange Android-spill som minner oss om tider da vi var yngre og spilte kortspill eller virkelig latterlige konsoller i dag. Mange av disse spillene har blitt gjenskapt på Android, og vi har muligheten til å spille dem i flere timer, og i mange tilfeller helt gratis, selv om det for mange ikke ville koste noe å betale noen få euro.


Samsung Galaxy S7 mottar allerede Android 7.0 Nougat


Vi står tydelig ikke overfor den samme dynamikken, spesielt ikke hvis det var et fysisk, kort eller lignende spill, siden vi nå skal spille det på en skjerm, uten venner og med noe endrede kontroller. Selvfølgelig vil ånden i spillet forbli den samme, så vel som karakterene og spillmodusene. I dag kan vi snakke om et av disse spillene. Den har endelig nådd Google Play, selv om vi europeere for øyeblikket ikke kan spille den.

I skolegården lekte de med mange ting. Det var noen som foretrakk fotball, andre tazoer, andre fotballklistremerker, og i noen år var det hundrevis av barn som spilte Yu-Gi-Oh! -kort. Uten tvil var det noe som hadde blitt født i Japan, og som virkelig ble kjent der. Raskt begynte alle barna å kjøpe dekk, som ikke var billig den gangen, og selvfølgelig mindre for et barneskolebarn.

yugioh-netflix

Hvis alt dette har minnet deg om øyeblikkene du har brukt med Yu-Gi-Oh! -Brevene dine, har vi gode nyheter for deg. Spillet het Yu-Gi-Oh! Duel Links har nettopp blitt utgitt for Android og IOS. Det var allerede et spill på Google Play, men det fortjente ikke all den oppmerksomheten det gjør. Det er et kortspill, men med ganske kule animasjoner, angrep, forsvar og hundrevis av fantastiske karakterer.

Spillet er gratis, men vi har dårlige nyheter. For øyeblikket bare tilgjengelig i Nord-Amerika. Ro deg, for Konami har allerede kunngjort at den kommer til Europa, men det vil ikke være i dag, og muligens ikke i morgen. Forhåpentligvis kommer ikke dette spillet for sent, siden mange av dere ser frem til å spille det. Ikke tvil om at når det er tilgjengelig i Spania, vil vi gi deg beskjed.


HTC U Play kommer til mellomklassen med god design


Yu-Gi-Oh! Duel Links | Google play

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK