Z Origins, den klassiske RTS lander på Android

Det virker som om det tok en stund før de ankom, men nå kommer de alle sammen. De klassiske spill De begynner å lande på Android, og hvis vi tidligere hadde vår RPG-rasjon med Final Fantasy, og action med Metal Slug, nå kan vi glede oss over et av de klassiske strategispillene i sanntid: Z Origins, som nettopp er utgitt for Android.

Historien til video spillSelv om det er relativt kort, har det vært veldig intenst. Hundrevis av titler blir gitt ut hvert år, selv om bare noen få blir virkelig suksessrike. Imidlertid er det noen titler som markerer en før og etter for en sjanger, som overskrider tiden og blir klassikere. En av dem kan uten tvil være Z, spillet som viste oss for første gang mulighetene for sanntidsstrategi.

Z ble utgitt for PC i nitten nittiseks, og viste oss en ny måte, mer intens og vill, å glede oss over strategispill i sanntid. Z var ikke som andre spill av sjangeren som eksisterte i disse tider, den var annerledes, den hadde en vanvittig humor som blendet spillerne, og deres spillbarhet det virket mer intenst og attraktivt enn andre titler. Slik ble det en klassiker som hadde oppfølgere til PC og PlayStation.

Da det virket som alle hadde glemt Z, gikk guttene inn Kavcon fikk rettighetene til å lage en enhetsversjon mobiler, siden de trodde at spillet ville fungere utmerket på disse plattformene. Resultatet er Z: Origins, et Android-spill som opprettholder essensen av villskap og intensitet som gjorde den originale tittelen til en klassiker. Det er tilgjengelig for en god del av telefonene og nettbrettene Android, selv om det tydeligvis på grunn av sin stil vil være bedre tilpasset nettbrett og store skjermer.

Spillet opprettholder det fantastiske musikalske omgivelser som gjorde hver kamp intens. Målet vårt i spillet er ganske enkelt knuse rivalen, erobre flere territorier enn ham og få tilgang til flere materialer, i en slags frenetisk krigskarriere, full av action, strategi og mye humor, spesielt i sluttscenene, som en film. Befolkningen i Kavcon har tatt stor vare på produksjon av spillet, og sluttproduktet har vært imponerende, verdig etterfølger av Z original.

Spillet er nå tilgjengelig på Google Play Store, og kan lastes ned for bare 2,99 euro. At hvis du trenger nok internt minne, ca 350 Mb. Disse dataene brukes til å forstå kraften i spillet og alle mulighetene det vil gi oss. Hvis du er glad i RTS, eller du lengter etter disse spillene Z Ikke nøl, last ned spillet og nyt igjen.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.kavcom.ZOrigins[/qr]