ZeroApp, ring gratis og uten å konsumere data

For mange år siden var det utenkelig å ringe kontaktene våre gratis, men i dag er den fjerne ideen en realitet. ZeroApp Det gjør det lettere for oss enn noen gang, siden vi står overfor den første søknaden som lar oss ringe gratis fasttelefoner og mobiler fra mer enn 100 land av hele verden.

Med ZeroApp vil vi kunne ringe gratis til hvilket som helst antall, om du har applikasjonen installert eller ikke. Rent praktisk vil vi kunne kalle alle verdens land: EU, USA, Canada, Sør-Amerika, Mellom-Amerika, Mexico, Kina, India, Japan, Australia, Sør-Afrika, Israel osv. Og både fast og mobil.

Bilde - ZeroApp, ring gratis og uten å konsumere data

Du kan ringe opptil 8 minutter om dagen med ZeroApp, å være hver samtale opp til 2 minutter. Disse minuttene kan økes i tilfelle du tar med en venn til appen (ett minutt per venn og begrenset til 7), eller du er Movizelia-kunde (16 minutter gratis). Så hvis du er en Movizelia-kunde og også har opptil 7 venner, kan du få det opptil 23 gratis minutter per dag.

For bruk av ZeroApp må vi aktiver GPS, selv om det knapt vil forbruke batteri siden det er optimalisert i de nyeste versjonene av Android. Det beste av alt er at vi kan ringe uten å konsumere data, siden samtalen reiser gjennom operatørenes nettverk.

Tør du å prøve det? Det er helt gratis. Den er tilgjengelig for Android og veldig snart vil den være for iOS. Hvis du har en Android, kan du laste den ned direkte fra Google Play på følgende lenke:

Last ned ZeroApp på Google Play

nedlasting

Nett: ZeroApp