Zetta slipper uttalelse som nekter for bedrageri

Forrige helg ble det generert en betydelig skandale relatert til smarttelefonmerket Zetta, som hevdet at det samlet telefonene sine i Extremadura, men at det ser ut til at det ganske enkelt kjøpte telefoner fra det kinesiske firmaet Xiaomi og satte klistremerker med logo på dem. Vel nå Zetta slipper uttalelse som nekter for bedrageri, men uten å avklare kontroversen helt.

Vi har allerede diskutert saken om Zetta da den ble oppdaget, og nå gir firmaet viktige detaljer. Han hevder at Zetta Multiverse, hans første modell, ble designet av selskapet og laget i Kina. Når det gjelder andre modeller, indikerer det at “deler elektroniske komponenter med noen selskaper i asiatisk sektor“, som vi forstår er en måte å gjenkjenne at de virkelig var Xiaomi-smarttelefoner.

Xiaomi Mi5S og Mi5S Plus er offisielle, kjenner alle detaljene

Zetta prøver å smette unna beskyldningene som indikerer at den legger til programvare som gjør disse enhetene brukbare for spanske brukere. Selvfølgelig er det tvil om at selskapet har tillatelse til å bruke CyanogenMod, operativsystemet det monteres. Uansett er det ubestridelig at programvaren tilfører verdi til kunden, men det ser ikke ut til å være opprettet av Zetta selv.

I tillegg sørger også Zetta for det din tekniske support handler om en differensiell verdiOg det har du kanskje rett i. Når vi kjøper en kinesisk smarttelefon, er det veldig vanskelig for oss å utføre garantien, noe som bør bli mye enklere for et spansk selskap, hvis Zetta svarer som den sier.

Bilde - Zetta løslater en uttalelse som nekter beskyldninger om svindel

Zetta husker at det er et lite selskap med bare syv arbeidere, noe du må huske på med tanke på den enorme media lynsjingen den har blitt utsatt for. Uttalelsen insisterer imidlertid ikke lenger på at zettas er spanske mobiler, så firmaet kan implisitt innrømme at de løy om opprinnelsen til deres produkter.

De sier ingenting om bruken av merkevarene JBL (lyd), Gorilla Glass (skjermglass) og CyanongenMod (operativsystem), som antas å ha blitt brukt uten tillatelse i produktene sine.

Zetta-uttalelsen forsvarer selskapet mot anklager om svindel, men benekter ikke at de løy for publikum ved å selge Xiaomi-modeller som Extremadura-mobiler. Det er tydelig at merket er i trøbbel, og egentlig har forklaringene vært noe korte.

Hva synes du om denne Zetta-utgivelsen? Tror du at den ekstremaduranske mobiltelefonprodusenten handlet i god tro, eller at den har lurt sine kunder?

De beste stedene å kjøpe Xiaomi-produkter fra Spania