Zielo H10, Woxter sin første octa-kjerne

Woxter presenterer sin nye innsats når det gjelder smarttelefoner, Zielo H10, sin første terminal med OctaCore-prosessor og den kraftigste de har produsert til dags dato.

Zielo H10 er en smarttelefon designet for brukere som bruker intensiv bruk av enheten sinog tilbyr dem en terminal med HD-skjerm akkompagnert av en veldig rask prosessor som de kan gjøre praktisk talt hva de vil.

Det er en veldig komplett terminal, der alt er fordeler, siden vi savner absolutt ingenting. Android vil følge den i versjon 4.2.2, men vi bør ikke bekymre oss fordi den vil være oppgraderbar. Nedenfor viser vi deg dets mer detaljerte egenskaper.

Bilde - Zielo H10, Woxter sin første okta-kjerne

Zielo H10 har en 5 tommers HD OGS-skjerm med en oppløsning på 1 280 x 720. OGS refererer til One Glass Solution-teknologi som tilbyr utmerket bildekvalitet som gjør at terminalen bruker mindre energi.

Når det gjelder makt finner vi en 1,7 GHz åttekjerne prosessor, som vi kan kjøre en rekke applikasjoner og programmer uten å påvirke ytelsen, ledsaget av robust minne 1 GB RAM.

Forkaste 16 GB lagringsplass internt som vi komfortabelt kan utvide med a micro SD opptil 64 GB, den er også utstyrt med operativsystemet Android 4.2.2 kan oppgraderes.

Bilde - Zielo H10, Woxter sin første okta-kjerne

Zielo H10 er ledsaget av en 13 Mpx CMOS-kamera med blits, autofokus og 4x zoom som vi kan ta bilder og spille inn video med spektakulær definisjon på. Kameraet foran er 5 Mpx, ideelt for å ta “selfies” og videokonferanser med en mer enn akseptabel kvalitet.

Når det gjelder autonomi, har den det 2680 mAh oppladbart Li-ion-batteri. Innlemmer et spor to simkort, som vi kan ha to linjer samtidig, integrerer den også Bluetooth 4.0, og A-GPS-systemet.

Som vi ser på bildene, finner vi en ganske tynn og lett terminal, med knapt 7,6 mm tykk og med en vekt på 134 gram.

Bilde - Zielo H10, Woxter sin første okta-kjerne

Det er viktig å merke seg at alle telefonene i Zielo-serien har en Premium etter salgstjeneste som varer opptil to år. Dette kortet har ingen ekstra kostnader og garanterer, i tilfelle et sammenbrudd, løsningen innen 48 timer.

Når det gjelder tilgjengelighet, vil Woxter Zielo H10 være tilgjengelig fra 7. juli fra € 239.

Vi står overfor en terminal med noen spektakulære funksjoner til en ganske redusert pris, en flott innsats fra selskapets side som vi om mindre enn en uke skal ha med oss.

Hva synes du om denne terminalen? Vil du kjøpe den?