Zielo Q20, en lav-end telefon til en lav pris

Vi snakket allerede da Zielo Q30, den nest dyreste og kraftigste modellen i Q-familien til WOXTER. I dag er det snu Zielo Q20, en noe billigere og mindre kraftig smarttelefon enn sin eldre bror.

Tekniske egenskaper

Zielo Q20 har en 5-tommers IPS-skjerm og har en ganske beskjeden oppløsning på 960 x 540 piksler.

Inni i kan vi finne en Quad-Core-prosessor som vi ikke kjenner modellen til, men vi vet at den vil ha en frekvens på 1,2 Ghz.

RAM-en på denne telefonen når 1 Gb og den interne lagringen holder seg ved 4 Gb. Selvfølgelig kan vi utvide lagringsstørrelsen til 32 Gb ved hjelp av microSD-kort.

Vi vet også hva operativsystemet vil ha Android 4.2 Jelly Bean og et batteri på 1 800 mAh, som vil gi oss god autonomi. Som en særegenhet skal det bemerkes at den har Dual-SIM, slik at vi kan bruke to telefonlinjer på en enkelt smarttelefon.

Vi kan ikke legge igjen de to kameraene sine om at selv om de ikke har veldig høye oppløsninger, er de ganske bra. Den bakre og viktigst av alt har 5 megapiksler med LED-blits og autofokus, og fronten er 2 megapiksler, mer enn nok til å ringe videosamtaler.

Pris og tilgjengelighet

Zielo Q20 finner du i butikker a pris på 199 euro og helt gratis. Den kommer med tre tilbehør som vi også kan kjøpe, og som er et ekstra batteri (25 euro), en skjermbeskytter (7,01 euro) og et etui (9 euro).

Bilde - Zielo Q20, en lav-end telefon til en lav pris