Uncategorized

Zombie Tsunami, iPad-spillet der du vil bli en zombie

Vi har prøvd et kjempefint og helt vanedannende zombiespill, dette er Zombie Tsunami. Et spill for iPad der du må bli en zombie og spise alle hjernen du kan langs en omvisning i gatene. Spillet er enkelt og kontrollene er mer, men når du kommer over noe så veldig vanedannende, har du en plikt til å dele det. Det er også gratis og tror ikke at kjøp i apper som vi allerede ser ut til å være vant til, er helt nødvendige.

Zombie Tsunami iPad

Zombie Tsunami har bare en type kontroll, for å trykke på eller ikke skjermen på iPad-en slik at zombien din og de du plukker opp underveis hopper. Gjennom turen vil du gå gjennom forskjellige miljøer: byen, stranden og mange forskjellige som du til og med vil vinne mens du spiller.

Målet med spillet er enkelt, du er en zombie som går alene og må spis hjernen til mennesker som du finner i din vei. Med hver nye hjerne som er anskaffet, vil en zombie bli lagt til årsaken og vil gå ved din side på jakt etter flere mennesker.

Menneskene du må ta hjernen din fra, kan finne dem på flere forskjellige måter: som fotgjengere, inne i biler, busser, stridsvogner, etc. For å spise hjernen til folk som er i kjøretøy, må du samle antall zombier som blir bedt om i hvert tilfelle.

I Zombie Tsunami har du visse ekstrautstyr som du finner underveis. Det handler om overraskelsesbokser som skjuler bonuser for å gjøre reisen enklere. Du vil bli en kraftig quarterback, en flott zombie som skyter laserstråler, onde ninjas eller en kinesisk drage.

Zombie Tsunami er et veldig vanedannende iPad-spill der du kan utfordre vennene dine gjennom Game Center. Å få hjerner blir et av oppdragene, men spillet fører med seg mange flere du må gjøre. Etter den siste oppdateringen ble nye oppdrag og visse klær som du kan bruke i zombiene dine lagt til. Det mest kompliserte med Zombie Tsunami vil være å bringe mange zombier til din side, selv om de gjør de samme bevegelsene dine, er de ikke på samme sted. Spillet er optimalisert for iPhone 5-skjermen og er kompatibelt med alle iPad-modeller, inkludert iPad Mini.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK