free estadisticas Saltar al contenido

Zombiewood, et nytt gratis Zombie-spill for iPad

marzo 26, 2020

Gameloft har gitt ut et nytt iPad-spill til App Store som kombinerer action og overlevelse med Hollywood-filming. Zombiewood er et spill med en veldig forseggjort grafisk design der du må fullføre oppdrag hvis du ikke vil sitte igjen uten jobb eller liv. Spillet foregår i Hollywood-studioer, og du må drepe zombier venstre og høyre. Kontrollene er enkle, to styrespaker som du kan bevege deg rundt på skjermen og skyte med å velge retning på kulene. Du kan også tjene penger og få nye våpen og forbedringer som vil hjelpe deg i krigen mot de onde zombiene

Zombiewood iPad

Spillet tar deg til gatene i Los Angeles som har blitt smittet med horder av zombier og oppgaven din vil være å eliminere dem. Zombiewood starter med en tutorial som vil guide deg gjennom det grunnleggende i spillet, slik at du kan mestre det og få mest mulig ut av det. En zombiehånd vil guide deg gjennom menyene.

I Zombiewood for iPad kan du tjene penger og kjøpe noen av de 20 våpnene som spillet stiller til din disposisjon. Noen av våpnene du kan kjøpe er: pistolen drage eller Widowmaker. Du har også muligheten til å oppgradere våpen slik at de har mer kraft, mindre tråkkfrekvens eller kan huse mer ammunisjon.

I Zombiewood har du 11 filmer der du må bevise hva du er verdt og overvinne oppdragene som er betrodd deg, for eksempel å overleve invasjonen, beskytte mat osv. Alle oppdrag må fullføres med mer glamour mulig, slutter ikke kameraene å rulle.

I butikken i spillet kan du kjøpe våpnene og forbedringene deres med pengene du tjener, men hvis du ikke har nok kan du kjøpe billettpakker. Prisene på dette freemium De spenner fra € 1,79 for 20 billetter til € 89,99 for 1 000 billetter.

Her er Zombiewood-videoen for iPad:

Zombiewood er et veldig morsomt iPad-spill der du kan bli skuespiller i actionfilmer. Spillet er designet med veldig godt laget tegninger og gameplayet er maksimalt, du vil ha timevis med moro. Zombiewood har også en flerspillersone hvor du kan utfordre vennene dine og satse regningene du tror du kan vinne, men vær forsiktig, du vet ikke hvor forberedt motstanderne dine kan være. I tillegg forsikrer utviklerne oss om at vi snart har oppdateringer med nye klær, flere våpen og nye filmer å skyte. Zombiewood er kompatibel med den nye iPad, og med alle tidligere modeller krever den bare iOS 4.3 eller høyere.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!