Uncategorized

Zoom, videokonferanseapplikasjonen

Når vi vil lage en video konferanse med noen fra jobb, eller fra vår sektor, eller et jobbintervju, anbefales det å bruke Zoom eller formell anvendelse, for eksempel ingenting å bruke WhatsApp eller Houseparty.

Å jobbe med zoom er enkelt og raskt. De tillater oss to alternativer, eller registrering, eller angir arbeidsgruppe-ID for en engangstilkobling, for eksempel et jobbintervju, for eksempel.

Hva er Zoom og hva tilbyr det oss?

Zoom er et videokonferanseverktøy som har vært aktivt i mange år (siden 2011) og fortsetter å tilby sine tjenester til selskaper og enkeltpersoner. Dette verktøyet vil tilbyr muligheten til å samhandle naturlig med samtalepartnerne, kunne velge om vi bare vil ha lyd, eller video, eller begge deler samtidig, og i tillegg har den sanntidsprat.

For de som ikke vet, Zoom arbeid fra skyen, noe som forenkler realiseringen av videosamtaler. Når det gjelder kvaliteten på videosamtaler, avhenger det allerede i stor grad av webkameraet og mikrofonen vår, men vi kan alltid bruke noen tips for å forbedre videosamtaler.

Det gode med zoom er at vi kan bruke den fra nesten hvilken som helst enhet, som lar oss opprette og bli med på møter uansett hvor vi befinner oss.

Hvor mye koster Zoom?

Denne videokonferanseplattformen har flere planer om å abonnere på, starter med den gratis, og følger flere betalte:

 1. Basic: registret umotivert, støtter opptil 100 deltakere i videosamtalen, tillater bare 40 minutter gruppevideoanrop, og vi har ubegrensede en-til-en-møter.
 2. Pro: den har en pris på € 13,99 / månedDen støtter maksimalt 100 deltakere, 24-timers grense for varighet av videoanrop, brukerstyring, rapporter, tilpasset møte-ID, 1 GB skyopptak, ubegrensede videosamtaler og administrative funksjoner.
 3. Avtale: koste € 18,99 / måned og tillater opptil 300 deltakere i videosamtaler, ubegrenset varighet, dedikert telefonsupport, adminpanel, domeneadministrasjon, firmamerking, personaliserte e-postmeldinger, enkeltpålogging, nettskripkripsjoner og LTI-integrasjon.
 4. Virksomhet: priset til € 18,99 / måned Lar 500 til 1000 deltakere, ubegrenset skylagring, kundeadministrasjon, kombinerte rabatter på Zoom-webinarer og salonger, og alle funksjonene beskrevet i planene ovenfor.

Begynn å bruke Zoom

Vi kan åpne Zoom på mobilen vår Android eller iPhone, Android eller iPad nettbrett, cabrioleter, datamaskiner, Mac, Linux osv.

For å begynne å Utforsk ZoomVi må gå inn på nettet som vi legger igjen under disse linjene og følge trinnene vi viser til slutten av artikkelen:

Nett: Zoom

 1. Når du går inn i lenken, har vi to alternativer, eller skriver en e-post, eller registrer deg hos Google. Vi anbefaler at du registrerer deg hos Google for å fremskynde prosessen.
 2. Vi klikker på “Logg på med Google”.

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

 1. Vi velger Gmail-e-postkontoen som vi ønsker å registrere i Zoom.
 2. Nå ser vi det en Zoom-konto opprettes med dataene fra Google-kontoen vår.

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

 1. Ved å klikke på “Opprett en konto”, er vi allerede inne i Zoom-plattformen.
 2. Vi må vite at vi får tilgang til Zoom Grunnleggende plan, som har visse begrensninger. Hvis vi vil ha tilgang til hele plattformen, må vi endre til Pro-planen og betale den månedlige eller årlige betalingen:

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

Lag en konferanse eller bli med på en pågående konferanse

Som vi har sagt, er Zoom en veldig passende plattform for å holde møter mellom selskaper, jobbintervjuer, med klienter, etc. Så det vil være tilfeller der vi er de som blir med på et møte og andre ganger vil vi organisere det.

Til bli med på en konferanse, vi må bare klikke på “Bli med på et møte” og angi ID for det møtet.

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

På den annen side, for å lage et møte, må vi følge disse trinnene:

 1. Klikk på “Midler”, vises en meny med forskjellige alternativer, og vi må klikke på “Last ned Zoom Client”.

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

 1. Vi klikker på nedlastingen, aksepterer vi tillatelsene, og den er installert.
 2. Nå vises en fane som denne nedenfor.

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

 1. Vi klikker på “Enterokay”. Vi oppgir legitimasjon eller bruker Google-alternativet som før.

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

 1. Nå åpnes en ny fane, og vi blir spurt åpne Zoom-appen. Vi får også en dialogboks for å akseptere betingelsene og betingelsene for Zoom.
 2. Vi har allerede zoom åpen og vi kan lage et møte.

Bilde - Zoom, hva det er og hvordan det fungerer

 1. De gir oss en kode, og vi må dele den med hvem vi vil være med på møtet vi har laget.

Og det er så enkelt å bruke Zoom, men vi må huske at gratisversjonen bare tillater en-til-en-møter, og hvis vi ønsker å gjøre dem med flere mennesker har vi en tidsbegrensning på 40 minutter.

Hvor mange mennesker kan ringe på WhatsApp?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK