Zopo C2, smarttelefonen med Aliyun: diskord-operativsystemet

Selv om for mange merkevaren av Zopo Det høres kinesisk ut for dem … sannheten er at i Kina er det et anerkjent merke. Den siste utgivelsen fra dette selskapet er Zopo C2 en smarttelefon som kommer til Kina på slutten av måneden, og som vi kan få i flere spesialbutikker.

Et av høydepunktene på denne smarttelefonen er at den kommer med Aliyun OS, et operativsystem som har løftet den odde ampullen. Vi har allerede fortalt deg litt informasjon om ham på hans tid, men vi la deg tilbake i bakgrunnen.

Aliyun OS, ble utviklet av Alibaba, et online salgsselskap som fakturerer millioner i året både i Kina og i utlandet. Er en Android-gaffel som for eksempel operativsystemet som Amazon installerte på nettbrettene.

Kontroversen startet da Acer prøvde å bruke på en av smarttelefonene dine. Bevegelse som ble stoppet i sporene av Google som truet Acer at hvis den gjorde det, skulle den stoppe Open Handset Alliance.

Aliyun OS Det er basert som vi forteller deg på Android, selv om de fra Alibaba forsikrer det Aliyun Den er basert på Linux, ettersom den opprettholder kompatibilitet med apk-filer, noe som vil favorisere Alibabas piratkopierte applikasjonsbutikk.

Ja Acer Trakk seg fra scenen, Zopo tok et skritt fremover, og som vi bare nevnte, presenterte han Zopo C2. En smarttelefon som har en 5-tommers Full HD-skjerm, en 1,2 GHz Mediatek firekjerneprosessor, 1 GB RAM, 4 GB internminne, en Yamaha lydbrikke, et kamera med en oppløsning på 13 megapiksler og en 2000 mAh batteri.

Angående Zopo C2 pris Det selges for € 175.

Hilsen fra dypet av bytene.