ZTE Blade Vec 4G ankommer Spania for 179 euro

Vi kan betrakte ZTE som en av øyeblikkets beste merker, for terminalene det tilbyr oss til virkelig konkurransedyktige priser.

Et tydelig eksempel på dette er ZTE Blade Vec 4G, en terminal som tilbyr fantastiske funksjoner til en pris som passer for alle brukere. La oss ikke glemme at den inneholder 4G, slik at vi kan jobbe med høyhastighetsnettverk.

Bilde - ZTE Blade Vec 4G ankommer Spania for 179 euro Hvis vi analyserer egenskapene til denne ZTE Blade Vec 4G, finner vi en skjerm 5-tommers IPS med HD-oppløsning1 280 x 720 piksler, høy kvalitet for å glede oss over favorittvideoene våre.

Det etterlater ingen likegyldig med strøm, fordi denne terminalen er utstyrt med en prosessor Qualcomm MSM8926 Quad Core 1,2 GHzledsaget av en 1 GB RAM, i tillegg til et minne intern 16 GB.

Vi kan ta gode bilder med dette bakkameraet 8 megapiksler med autofokusSelv om det kanskje kan være en kort foran megapikselkamera for selfies, men det tjener perfekt sitt formål.

Når det gjelder autonomi, innlemmer det 2.300 mAh batteri, mer eller mindre etter gjennomsnittet. Lyden kommer til å gi mye å snakke om i denne terminalen, siden med Dolby vi kan glede oss over a lyd som få smarttelefoner tilbyr.

Bilde - ZTE Blade Vec 4G ankommer Spania for 179 euro Denne terminalen har, som vi ser på bildene, en vakker og enkel design, med en tykkelse på bare 7,8 millimeter og vekt på 133 gram.

Operativsystemet kunne ikke være annet enn Android 4.4.2 KitKat, slik at vi kan glede oss over alle funksjonalitetene i øyeblikket i denne terminalen til en så rimelig pris på bare 179 euro.

Ta med Googles offisielle startere, og dermed bli en av de første produsentene som ikke bruker tilpassede grensesnitt, akkurat som Nexus-terminaler eller Google Play-versjoner.

Det er forskjellige måter å kjøpe ZTE Blade Vec 4G på. Vi kan velge å Yoigo i en engangsbetaling på 179 euro Eller hvis vi foretrekker det, kan vi velge et gebyr på 4 euro per måned (i 24 måneder) med La del Cero-prisen.

Hva synes du om denne terminalen? Savner du noe?