ZTE Grand S funksjoner, pris og lansering

Selskapet ZTE kunngjorde i dag lanseringen i USA av sine to nye smarttelefoner, the ZTE Nubia 5 og ZTE Grand S. Begge mobile enheter er avanserte, og deres tekniske spesifikasjoner og egenskaper viser dette.

ZTE Grand S

ZTE Grand S pris, funksjoner og lansering:

Han ZTE Grand S Den er belønnet for å være en av de tynneste og mest elegante smarttelefonene i dag av IF Desing Award 2013. Og det er ikke for mindre siden designen er ny og godt ferdig, og gir oss en perfekt kombinasjon av estetikk og teknologi, alt i noen dimensjoner 5,59 ″ x 2,72 ″ x 0,27 ″.

I følge Lixin Cheng, administrerende direktør i ZTE USA: “For mange forbrukere er teknologi og design uatskillelige. Dagens avanserte smarttelefoner må være både fysisk og følelsesmessig overbevisende, og Grand S tilbyr denne vinnende kombinasjonen av form og funksjon. ”

Skjermen er 5-tommers Full HD 1920 x 1080, 440 ppi med ripebestandig glass, som prosessor har den en Qualcomm Snapdragon S4 Pro på 1,5 GHz, 16 GB ROM og 2 RAM. Kameraet har 13 megapiksler. i tilfelle bak, med blitz og autofokus og bak har 2. Alt dette drevet av et 1780 mAH batteri og Android 4.1 Jelly Bean operativsystem.

Han ZTE Grand S Det vil være tilgjengelig for forhåndsreservasjoner fra og med 5. oktober med en veiledende pris på $ 399.99 og kan bli funnet på Amazon og andre kanaler. Foreløpig vil den bare være tilgjengelig i USA, men forhåpentligvis begynner ZTE å tenke på Europa snart og lar oss få dem.