ZTE Nubia 5 funksjoner, pris og utgivelsesdato

Vi snakket nettopp om ZTE Grand S, men det er ikke den eneste ZTE har presentert for oss i dag, the ZTE Nubia 5 er den andre terminalen at vi også nettopp har møtt, med avanserte funksjoner, men i noen tilfeller bedre enn ZTE Grand S, selv om dette ikke har noen designpris enda.

ZTE Nubia 5

ZTE Nubia 5 pris, funksjoner og utgivelse:

Den viktigste forbedringen som vi la merke til med hensyn til broren er kameraet, i dette tilfellet har det også 13 MP, men tilbyr også de mest allsidige fotografiene enn noen annen smarttelefon i sin kategori. Konica-Minolta-objektivet inneholder intelligent stabilisering og tre modi: Fun Mode, Auto Mode og Pro Mode. Fun-modus brukes til lystige fotografier, og at vi ønsker å ta raskere, samt å bruke filtre, Auto Mode gjenkjenner smilene våre og det høye dynamiske området, og Pro Mode gir oss mulighetene til å ha funksjonene til et objektivrefleks kamera Unik profesjonell som firveis panoramaskyting og brukerkontroll over lys, fokus og vipp.

Lixin Cheng forteller i dette tilfellet: “Programvaren og de nye applikasjonene i de nyeste smarttelefonene erstatter i økende grad flere funksjoner på andre teknologiske enheter. Så spesifikasjonene til våre kameraer, skjermer og høyttalere er mer og mer sofistikerte. Nubia 5 satser virkelig på det. Videre bygger lanseringen av ZTE Nubia 5 på vår fortsatte forpliktelse overfor USA om at ZTE vil fortsette å jobbe sammen med kundene sine for å lansere flere enheter som dette. “

Skjermen er også 5 tommer Full HD, men i dette tilfellet er den også 16,7M farge 1920 x 1080, 443 ppi, som prosessor har vi Qualcomm SnapdragonTM S4-prosessor med 1,5 GHz firkjerne-prosessor, 16 GB ROM-minne og RAM på 2. Batteriet er i dette tilfellet 2300 mAH og Android 4.1.2 Jelly Bean operativsystem.

Forhåndsbestillinger vil også være tilgjengelig fra 5. oktober til produsentens utsalgspris på $ 449.99.