ZTE Open C med Firefox OS som allerede er tilgjengelig på eBay for under 100 euro

ZTE kunngjør den nye smarttelefonen ZTE Open C basert på Firefox OS. Enheten kan kjøpes via eBay. ZTE Open C er en telefon i oppføringsområdet som ikke når 100 euro.

ZTE Open C har en 4 tommers skjerm med en oppløsning på 800 x 480 piksler, og potensielt en 1,2 GHz dual-core Qualcomm-prosessor, basert på A7-arkitekturen. Den har også 512 MB RAM. Det kommer med Firefox OS som operativsystem.

Image - ZTE Open C med Firefox OS som allerede er tilgjengelig på eBay for mindre enn 100 euro

Når det gjelder intern lagring, har den 4 GB utvidbar gjennom micro SD. Batteriet forblir på 1400 mAh. På sin side er kameraet 2 megapiksler og har ikke en LED-blits.

Prisen på ZTE Open C Det er 94,34 euro og kan kjøpes nå på eBay, inkludert Spania.

Firefox OS og inndataområde

ZTE Open C er en grunnleggende telefon med Firefox OS. Med sin pris har den til hensikt at Mozilla-operativsystemet og støttet av Telefónica klarer å komme inn i det spanske markedet. Det er vanskelig med kvoten som Android allerede har, og som Windows Phone og iOS også prøver å oppnå.

Også denne smarttelefonen debuterer Firefox OS 1.3 med forskjellige forbedringer. Disse inkluderer forbedringer i kameraet som kontinuerlig autofokus eller blitsstøtte, Dual SIM-støtte individuelt eller gruppering av installerte apper.

web: eBay