Analyse av driften av iOS 8.1.3 på iPhone 6, er det verdt det å installere den?

Analyse av driften av iOS 8.1.3 på iPhone 6, er det verdt det å installere den?

I forrige uke slapp Apple iOS 8.1.3-oppdateringen til operativsystemet sitt. Dette kom for å rette opp noen feil og forberede OS på den neste store iOS 8.2-oppdateringen, som vil inkludere kompatibilitet med Apple Watch. Siden dette er en mindre oppdatering, kan mange brukere av iPhone 6 eller 6 Plus bestemme seg for å vente til neste store oppdatering.. Av denne grunn skal vi diskutere noen aspekter du bør ta hensyn til hvis du bestemmer deg for å oppdatere til iOS 8.1.3.

iOS 8.1.3 introduserer forbedringer og noen endringer

Selv om denne siste oppdateringen er en mindre versjon som kommer for å rette opp noen feil og forbedre stabiliteten i operativsystemet, introduserer den også en forbedring som mange av oss vil sette pris på.

analyse-ios-8-1-3-iphone-6-plus-2

Apple har forbedret ledig plass som kreves for å oppdatere et program eller spill, og redusere det. Noen brukere hadde klaget på at mye ledig plass var nødvendig for å oppdatere appene og spillene i App Store, og derfor tilbyr Apple denne forbedringen i denne forbindelse.

Men la oss se hvordan iOS 8.1.3 oppfører seg på en iPhone 6, etter en ukes bruk med denne versjonen av Cupertino OS.

Hvordan oppfører iOS 8.1.3 seg på en iPhone 6?

For denne analysen har vi basert på opplevelsen av Adam Mills GottaBeMobile, som fra hans synspunkt har forklart alt han har sett med iOS 8.1.3 på sin iPhone 6 ved å bruke den daglig. Vi kommer til å dele analysen inn i flere seksjoner, og forklare opplevelsen av iOS 8.1.3 i hver av dem.

applikasjoner

iOS 8.1.3 har oppført seg bra når du bruker applikasjonene som du har installert på mobilen din.

analyse-ios-8-1-3-iphone-6-plus-5

“Så langt har hver applikasjon (jeg har rundt 70 installert) fungert perfekt. Twitter, Facebook og Google Chrome, som jeg bruker til daglig, har fungert bra etter å ha hoppet fra iOS 8.1.2. ” Han sier Adam Mills.

Det er logisk at det ikke bruker de samme programmene som du kan bruke, men det har ikke hatt problemer med noen av dem.

“Jeg har ikke nøyaktig de samme applikasjonene som du kunne ha, og det ville være praktisk talt umulig for meg å teste og rapportere hver av applikasjonene individuelt.”

Batteriets varighet

I dette aspektet har det ikke vært noen endringer og batteriet fortsetter å fungere på samme måte som med forrige versjon.

“Batterilevetiden min er ganske solid etter iOS 8.1.3-oppdateringen.”

analyse-ios-8-1-3-iphone-6-plus-4

Det er også nysgjerrig at med denne nye oppdateringen har det ikke kommet noen negative kommentarer fra brukere om batterilevetid, slik det alltid skjer med hver nye oppdatering. Batteriladet avhenger alltid av bruken vi gir til enheten, og vi har allerede noen triks for å forbedre batterilevetiden på iPhone og iPad, som du bør følge.

Wi-Fi, LTE og Bluetooth-tilkoblinger

I denne forbindelse har iOS 8 presentert problemer for mange brukere. Den siste iOS 8.1.2-oppdateringen korrigerte mange av feilene som var til stede i noen eldre smarttelefoner, med Wi-Fi- og Bluetooth-tilkoblinger, og som hadde krypt inn siden de første versjonene.

Med denne nye oppdateringen fungerer alt bra, ingen nye feil har blitt presentert i de trådløse tilkoblingene til iPhone 6. Det ser ut til at Apple har gjort leksene sine i denne forbindelse.

“Jeg har testet min iPhone på forskjellige rutere og har ikke fått noen problemer.” Han sier Adam.

Noen feil

Men ikke alt er så vakkert, siden iOS 8.1.3 inkluderer noen små feil. Adam Han har sett hvordan batteriet ikke økte prosentandelen mens han ladet iPhone 6.

analyse-ios-8-1-3-iphone-6-plus-3

“I går kveld hadde jeg min iPhone 6 lading i 15 minutter. Da jeg sjekket den så jeg at batteriprosenten ikke hadde gått opp. Men etter å ha koblet fra laderen, viste batterimåleren plutselig riktig mengde. ” Sa Adam.

På den annen side ser det ut til at feilen med panoramabildene som hadde påvirket mange brukere, både iPhone 6 og modell 6 Plus, har forsvunnet med denne nye oppdateringen.

Du kan også være interessert iPhone 5 med iOS 8.1.3, gjennomgang av smarttelefonen med den nyeste versjonen av systemet

Er det verdt å installere iOS 8.1.3 på iPhone 6?

Vi kommer til det siste store spørsmålet. Er det verdt å oppdatere? Til Adam Ja, det er verdt det, men det er best å velge selv om du vil oppdatere eller ikke. iOS 8.1.3 er en stabil versjon, som korrigerer noen feil, gir nyheter som å redusere plass for oppdateringer, noe som vil være til nytte for brukere med enheter med mindre ledig plass.

analyse-ios-8-1-3-iphone-6-plus-6

Det er opp til deg å oppdatere eller ikke. Kanskje hvis du opplever feil med din versjon av iOS 8, er det et godt alternativ å oppdatere. Vi har lært alle disse dataene fra versjonen av iOS 8.1.3 på iPhone 6 takket være GottaBeMobile.

Har du allerede oppgradert til iOS 8.1.3? Fortell oss hva du har opplevd med denne nye versjonen.