contadores Skip to content

Apple lanserer iCloud Photos Beta for iCloud Web

iCloud-bilder kan nå brukes gjennom iCloud-nettstedet

Det amerikanske selskapet Distribusjon av iCloud Photos har begynt før iOS 8.1 offisielt kommer, den første større oppdateringen til det mobile operativsystemet. ICloud Photos er selvfølgelig for øyeblikket tilgjengelig via iCloud-nettstedet og vil ikke være offisielt tilgjengelig for alle brukere før utgivelsen av iOS 8.1 skjer.

Apple ga nylig ut Beta iOS 8.1 for utviklere, og det er nettopp de som allerede har tilgang til denne nye funksjonen kalt iCloud Photos, en funksjon som lar brukere holde bilder og videoer synkronisert mellom enheter som er konfigurert under den samme iCloud-kontoen veldig enkelt og enkelt.

icloud-fotos-ios-5

Så hvis du er en av dem som har installert Beta iOS 8.1 på iDevice, kan du også prøve denne nye funksjonen utgitt av Apple. Slik tester du iCloud-bilder på nettet Det første vi må gjøre er å forsikre oss om at i konfigurasjonen har vi iCloud Photo Library aktivt. og angi deretter delen av iCloud.com som tilsvarer funksjonen.

Hvordan er iCloud-bilder for nettet?

Det første vi ser på er iCloud Photos grensesnitt for iCloud nettsted, som er veldig lik den originale Bilder-appen for iOS-enheter. På denne måten finner vi muligheten for å se på bildene og videoene vi har i iCloud-kontoen vår delt på øyeblikk, samlinger, år eller album.

icloud-fotos-ios-3

På den annen side skal det også bemerkes at iCloud Photos tilbyr muligheten til å laste ned bildene direkte til datamaskinen vi kommer fra, noe veldig nyttig, fordi vi på den måten kan ha bildene vi ønsker på datamaskinen uten å måtte koble iPhone eller iPad eller sende dem til oss via e-post, for eksempel.

Det bør også legges til iCloud Photos vil bare være tilgjengelig for iPhone, iPad og iPod Touch som har iOS 8.1 installert eller høyere, det vil si at brukere som har iOS 8 eller en senere versjon, ikke vil kunne glede seg over denne funksjonen.

icloud-fotos-ios-2

iOS 8.1 kommer ut 20. oktober

Som Apple nylig kunngjorde, den endelige versjonen av iOS 8.1 blir utgitt 20. oktober, det vil si i morgen. Denne nye versjonen vil gi veldig interessante nyheter og funksjoner, inkludert iCloud Photos. Husk at når vi oppdaterer til iOS 8.1 bare aktiverer iCloud Photo Library i iCloud Settings-menyen i iDevice. Når det er gjort, kan vi få tilgang til funksjonen fra iCloud-nettstedet eller ganske enkelt bruke den til å få tilgang til bilder og videoer på alle enheter.

icloud-fotos-ios-4

Fra AppleInsider kommenterer de at denne nye iCloud-funksjonen helt sikkert vil tiltrekke seg oppmerksomheten til en stor del av brukerne. Takket være iCloud Photos, fremhever de det Vi har tilgang til bildene og videoene våre på alle enheter der vi har startet iCloud-kontoen vår (iPad, iPhone, iPod Touch og Mac), og de blir synkronisert øyeblikkelig.