Dette er de 10 mest nedlastede april-applikasjonene over hele verden

Mobilapplikasjoner er en viktig inntektskilde for selskaper, siden uten apper kan vi si at en smarttelefon ikke gjør mye godt. De er av alle slag, fra spill til produktivitet, og la oss gjøre ting som inntil for noen år siden var utenkelig. IOS-brukere liker også ekstremt trygge og mye bedre polerte applikasjoner enn i Android-miljøet.

Vi har nylig fått vite hva som er rangeringen av dem 10 applikasjoner som har vært ledende innen nedlastinger i løpet av den siste måneden av april. Er det blitt lagt merke til innesperring når du velger det ene eller det andre? Hva synes du om det Ikke bekymre deg, vi har utarbeidet denne listen med rangeringen av de 10 mest nedlastede applikasjonene i løpet av den siste måneden som du kan sende til analyse.

applikasjoner

Det kan interessere deg | Noen trodde å sette 800 euro-hjulene på en Mac Pro på et skateboard var en god idé

Dette er de mest nedlastede appene fra april 2020

Zoom

Effektene av innesperring resulterte faktisk i alle vil installere Zoom, en app som brukes til videokonferanser og som har fått en del kritikk for sine påståtte sikkerhetsfeil. Enten det er for å følge en online klasse eller bare se vennene dine, har Zoom vært appen med flest nedlastinger på iOS.

Tik Tok

Denne kinesiske appen må anerkjennes: alle vil ha den. I utgangspunktet den var beregnet på tenåringspublikummet, som har vært de som har popularisert det. Men alle slags mennesker har allerede gått inn på Tok Tok-mote. Mengden små videoer som er blitt laget i løpet av innesperringsperioden har hjulpet oss til å være mer underholdende.

Google Meet

Hvem som ikke har brukt Zoom har brukt Meet, a videokonferanserapp Google som fungerer veldig bra og gir gode resultater. Enkel å bruke og med mulighet for å opprettholde flytende videosamtaler, har Google Meet fungert som en møteplattform mellom elever og lærere, i tillegg til å koble familiemedlemmer.

Microsoft Teams

Dette Microsoft-verktøyet er en stor ukjent, men det er ingen tvil om at det er en app som fungerer veldig bra i ethvert miljø og dets oppdrag er tjene som en kommunikasjonsplattform mellom mennesker, enten via chat, video eller lyd. Selv om utseendet tydeligvis minner mye om alt Microsoft gjør, er sannheten at det fungerer veldig bra. Vi bruker faktisk hele iPadizate-teamet til å kommunisere med hverandre.

Netflix

Vel, Netflix har sitt publikum. Den vellykkede plattformen for multimediainnhold har gjennomgått en spektakulær økning i forhold til nedlastinger. Det er allerede kjent at “bo hjemme” har den konsekvensen at ** vi må konsumere serier og filmer **. Og i det gjør Netflix det som ingen andre, siden vi hver måned får interessante nyheter.

Instagram

Appen som kombinerer sosiale medier og fotografi klatrer til sjette plassering. Eid av Facebook har Instagram noen gang mer trekke takket være historiene deres og til den gode kvaliteten på innholdet som mange brukere laster opp. Siden det er tilgjengelig som en form for kommersiell utstillingsvindu, slutter ikke Instagram å skaffe seg tilhengere.

Youtube

Hvem hadde trodd at YouTube kom til å bli det det er i dag da den gikk på nettet i februar 2005. Nå er det mye mer enn et hjemmevideounderholdningssted. Du kan finne alt og brukere har lastet ned denne appen i april for. faktisk underholde og lære.

Telegram

Det virker utrolig at du fremdeles ikke bruker Telegram. Mye overlegen WhatsApp, det var mye lastet ned i Spania Som svar på begrensningen i videresending av meldinger på WhatsApp, og som noen tok som en slags sensur. Uten kontrovers er det en utrolig god meldingsapp.

Facebook

Facebook rangerer niende. For oss er det en app som ikke er verdt det med mindre du er avhengig av sosiale nettverk. Full av funksjoner, men veldig tung, den er i stand til spis batteriet på enheten din hvis du bruker det ofte. Men han har inntatt denne stillingen, og vi må nevne. Det ville være fint å gå ned i vekt, siden hver oppdatering av den er flere hundre mål.

klasserommet

Google Classroom er et virtuelt klasserom som tjener til å holde lærere i kontakt med studenter og til å sende dem oppgaver og tester. Det fungerer veldig bra og er veldig enkel å bruke. Oppgangen hennes er en konsekvens av behovet for å følge klasser hjemmefra, hvis du har barn i skolealderen, kjenner du henne sannsynligvis.