Dette er historien om iPhone X Animojis

En av de mest representative funksjonene til iPhone X, i tillegg til skjermen med OLED-teknologi, er TrueDepth-kamerasystemet. Den har en av de mest avanserte teknologiene i smarttelefonindustrien og ikke bare for bruk av Face ID, men for mange andre funksjoner.

For eksempel er en av bruksområdene som TrueDepth-systemets ansiktsgjenkjenningsfunksjon har blitt gitt i iOS 11, sending og mottak av Animojis med iPhone X. Som navnet tilsier, Animojis er animerte emoji som er basert på brukernes ansiktsuttrykk.

Til tross for at implementeringen av den nye Apple Animojis på iPhone X ikke er en stor innovasjon, er teknologien bak denne funksjonaliteten ganske interessant og integreres sakte i Apples programvare takket være anskaffelsen av forskjellige selskaper gjennom hele av de siste årene.

Animojis har mer enn 10 års utvikling

Tilsynelatende har Apple Animojis vært i utvikling i mange år. Fra Wired har de detaljert hvordan teknologien som er ansvarlig for at Animojis er til stede i iPhone X har vært sporbar i noen år …

“Å spore de fleste av forbrukernes mest imponerende teknologiske prestasjoner tilbake til opprinnelsen, vil ta deg til forskerstuderende laboratorieforskning. Når det gjelder Apples Animojis, ser det ut til at denne forskningen har funnet sted på en av de mest prestisjefylte skolene i Europa for et tiår siden. “

Mesteparten av utviklingen av Animojis ble utført av Mark Pauly, Faceshift medgründer, et selskap som Apple kjøpte i 2015.

Det er riktig, Animojis har vært i full utvikling i 10 år. Hva om, ble oppfunnet i Europa. Alt Apple måtte gjøre var å skaffe riktig selskap, polere teknologien og gi den navnet. Hva du vanligvis gjør, gå.

Kilde | BGR