En tidligere ansatt gir 5 tips for Apple for å se på applikasjonen din

Vi vet alle at i App Store er det de store utviklingsselskapene, hvis produkter er i toppen og fremtredende så snart de lanseres, og de mest beskjedne utviklerne som dessverre nesten alltid går upåaktet hen. For å prøve å hjelpe sistnevnte har en tidligere Apple-ansatt publisert fem enkle tips som mer beskjedne utviklere kan bruke for å få litt synlighet i App Store.

app-store-rangering

5 tips for Apple for å fremheve applikasjonen din i App Store

Ikke alle utviklere er Rovio Og dessverre, mange av appene, selv om de er flotte, går helt upåaktet hen blant de millioner appene som utgjør App Store. Apple fremhever noen og legger dem på første side, som dere alle vet. Og som du også vet, fremhever det nesten alltid bruksområdene til “de store” av sektoren. Ja, fløyten kan spille, og av en eller annen grunn vil selskapet se på søknaden din, men det er ikke vanlig.

Matt Drance, en tidligere Apple-ansatt, har publisert de fem poengene som enhver utvikler bør ta hensyn til hvis han vil at de fra Cupertino skal legge merke til søknaden hans, eller i det minste øke sjansene for at dette skal skje. Her har du dem:

  • Vises i innlegg Apple-ansatte har lest. I Drances ord: ”Vi ansatte ligner veldig på eple fans. Mange av nettstedene som fans av merkevaren leser vi også. Hvis søknaden din kommer ut på Daring Fireball eller MacWorld, vil en Apple-ansatt sikkert se den ”.
  • Du må fokusere på at applikasjonen kjører bra. I Drances ord: “Apple er mer fokusert på utførelsen av applikasjonen og dens design enn hva den egentlig gjør. Hvis det du gjør, gjør du det bra, har du allerede mye husdyr ”.
  • Gi en video demonstrasjon. I følge Drance: “Folk undervurderer kraften i en god video-demo. En seriøs demonstrasjon, uten å ta det med til komedie, i video på appen vil gi deg flere muligheter ”.
  • Bruk de nyeste funksjonene. I følge Drance: “Å bruke de siste nyhetene som selskapet implementerer vil umiddelbart gi søknaden din et godt løft. Selskapet vil sannsynligvis prøve å synliggjøre apptrafikk ved neste arrangement. Det er noe alle kan se ”.
  • Delta på Apple-arrangementer. I følge Drance: “Prøv å delta på arrangementer som WWDC eller teknologisamtaler når du kan. Der kan du møte Apple-ansatte, og du kan se søknaden din. Hvis de synes det er bra, vil de begynne å flytte det rundt Cupertino selv. Det er en ganske organisk prosess..

Hva tror du? Har du noe program i App Store?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!