Er iOS 11 den mobile programvaren med flest feil i historien?

Oppdatering av iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste tilgjengelige versjonen av iOS bør gi deg de nye funksjonene, fordelene og funksjonene. Men denne gangen, iOS 11 har også med seg alle slags feil, feil og problemer.

Det kan med andre ord være veldig dyrt å oppdatere Apple-mobilenheten din, og det må huskes at sikkerheten til dataene dine også spiller inn. Er iOS 11 det mest buggy mobile operativsystemet noensinne?

Det kan interessere deg | De 7 mest hatede funksjonene i iOS 11

Batteriproblemer

Som vanlig etter lanseringen av en ny iOS-programvareoppdatering, Tidligere generasjons enheter har sett batteriets levetid dramatisk. Dette er i forkant noe naturlig siden iOS 11 er spesialdesignet for iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X. Men det er fortsatt et veldig alvorlig problem.

Kalkulatorfeil

Med utgivelsen av iOS 11 hadde den native Calculator-appen en feil som viste feilaktige resultater når du beregner “1 + 2 + 3” raskt. Resultatet ble “24” (1 + 23) da det skulle være “6”. Dette er forårsaket av noen knappanimasjoner, som bremser driften.

Autokorrekturfeil

Den autokorrektive funksjonaliteten til QuickType-tastaturet i iOS 11 har et av de mest ubehagelige problemene for millioner av brukere i USA. Når du skriver bokstaven “I” på engelsk, erstattes den automatisk av en “A” med et merkelig symbol. Den eneste måten å unngå dette på er å deaktivere spådommer fra Innstillinger.

Lydfeil på iPhone 8

Både iPhone 8 og iPhone 8 Plus hadde en feil i lydsamtalene som gjorde at rare lyder ble hørt. Se for deg å kjøpe en ny enhet, og dette skjer med deg …

Det kan interessere deg | 11 små detaljer som gjør iOS 11 til det beste mobile operativsystemet

Heldigvis, Apple har gitt ut flere senere versjoner av iOS 11 for å løse denne typen problemer. Men kanskje det bitte eplebedriften burde ha ventet en stund på å kjøre flere tester på mobilprogramvaren sin for å redde brukerne litt ubehag.