Flere forsinkelser: Apple fjerner AirPlay 2 fra iOS 11.3

Flere forsinkelser: Apple fjerner AirPlay 2 fra iOS 11.3

AirPlay 2, den interessante funksjonen som Apple introduserte for enhetene sine med ankomsten av den første betaen til iOS 11.3, er fjernet uten forklaring av selskapet. Denne funksjonen gjorde det mulig for oss å samhandle på en annen måte med alle enhetene som er koblet til vår iPhone eller iPad, vi dedikerte til og med en artikkel til den.

Imidlertid, sammen med den nylige utgivelsen av den tredje betaen av iOS 11.3, har brukerne vært i stand til å merke at AirPlay 2 ganske enkelt har forsvunnet fra alle enheter. Dette påvirket ikke bare iOS, men også tvOS 11.3 som også støtter denne funksjonen.

Det kan interessere deg | AirPlay 2: Hvilke nye funksjoner og fordeler tilbyr den?

AirPlay 2 er ikke det eneste som er borte

AirPlay 2 er ikke det eneste som har forsvunnet i den nye betaen til iOS 11.3. Fra den første betaen av denne versjonen kunne vi finne Apple TV i Hjem-applikasjonen, og vi kunne konfigurere den ved hjelp av HomeKit. Men, det er ingen spor etter denne funksjonen ingensteds i appen.

Det er ikke sikkert Apple planlegger å introdusere begge alternativene i de kommende iOS 11.3-betas, men vi er sikre på at dette alternativet kommer tilbake. For det første fordi det nå er mer nødvendig enn noen gang med utgangen fra HomePod. For det andre fordi det er et stort fremskritt i måten å samhandle med de forskjellige rommene i hjemmet vårt på samme tid.

Flere og flere forsinkelser

Det kan interessere deg | Se alt du kan gjøre med den utvidede virkeligheten til iOS 11.3

AirPlay 2 ble kunngjort sammen med iOS 11 i juni 2017, og det var ikke før den første betaen av iOS 11.3 at vi kunne glede oss over denne funksjonen på kompatible iPhone- og iPad-enheter. AirPlay 2 lar oss gjøre HomePod, Apple TV og annet tredjeparts tilbehør til å fungere som en helhet, for å gjøre ledelsen litt smartere.

Takket være denne funksjonen du kan koble forskjellige lydenheter sammen å ha en bedre opplevelse. Vi kan for eksempel koble til flere HomePods uansett hvilke rom de er i, slik at de alle reproduserer det vi ønsker samtidig.

Det kan interessere deg | AirPlay 2 kommer til din iPhone: Hva er det? Hva er den til?

Apple ser ut til å rote litt med de siste oppdateringene. Heldigvis er det bare en beta, så vi bør se denne funksjonen i nær fremtid.

Hadde du allerede brukt AirPlay 2 på iPhone og iPad? Legg igjen svaret i kommentarfeltet!

via | MacRumors