contadores Skip to content

iOS 10: Topp 5 funksjoner og funksjoner

I forrige uke introduserte Apple den offentlige betaversjonen av iOS 10, resultatet av utallige forbedringer og feilrettinger fra tidligere beta-versjoner av det mobile operativsystemet …

Siden iPadizate har vi allerede hatt muligheten til å laste ned og installere iOS 10, og vi ønsket å dele med deg, og med resten av leserne våre, funksjonene, fordelene, elementene og funksjonene som vi likte mest med iOS 10 med et lite snev av humor.

Varsler-ios-10-b-640x336

Etter å ha avsluttet lesingen, anbefaler vi at du går til kommentarfeltet til del med oss ​​dine favorittfunksjoner og hvorfor ikke? endringene du minst likte med iOS 10.

Klar? Hold fast fordi … La oss komme i gang!

Noen har passert kvasten her …

Noe av det som fascinerte oss mest, fremfor alt annet, er renslighet og klarhet for mange av brukergrensesnittelementene. Både varslinger, widgeter, e-postmeldinger og til og med Kontrollsenteret har forbedret den visuelle estetikken til grensesnittet. Alt hvitt, og alt mye renere! ?

Millionærvarsler, widgets og lenker?

Apropos widgets og varsler … Visste du at i iOS 10 varslingene er millionærer? På WWDC presenterte Apple Rich Notifications, og “Rich Links” for iOS 10 Messages-appen. Og hva er “rich”? Alt. Nå Varsler og widgets tilbyr mye mer innhold til brukere, og meldingene-koblingene inneholder miniatyrbilder med forhåndsvisning. Du kan til og med se videoer med Rich Links! Hvor mye “rikdom” og hvor mye glamour på iOS … ?

Etter utsettelse kommer emojifisering

Apple har forsinket implementeringen av nye tastaturinteraksjoner i funksjonalitet en stund QuickType. Med andre ord, de utsatte tastaturet på en dårlig måte … Men nå, med emojifisering, er det en ekte fortid å kunne skrive et ord og det, med bare ett springen, transformeres til en emoji. Magisk greie, hei! ?

En låst iPhone er ikke lenger så kjedelig …

I iOS 10 er låseskjermen fornyet. Ved å skyve fingeren til venstre finner du favoritt-widgetene, mens hvis du glir til høyre får du tilgang til kameraet. Også (korriger meg hvis jeg tar feil) samtaler på den låste skjermen tilbyr nå flere interaksjoner. For ikke å snakke om den nye “Raise to Wake” … Selvfølgelig fjernet Apple den ikoniske “Slide to Unlock” -funksjonen fra låseskjermen, og du må bruke Touch ID ved å trykke på Hjem-knappen … Bad Apple, bad kitty! ?

Farvel applikasjoner som ingen brukte!

Til slutt vil vi trekke frem en av de gode nyhetene som brukerne forventet mest, og det er at ENDELIG Apple vil tillate deg å eliminere de native applikasjonene til iOS 10. Aaaaleluya, alleluya, aleeeeluuuuuyaaaaaaaaa …! ?

Din tur! Hva er dine favorittfunksjoner, funksjoner og funksjoner i iOS 10?