contadores Skip to content

iOS 10 vil advare når iPhone kan bli skadet av vann

Det har bare gått noen dager siden den andre offentlige betaen av iOS 10 har vært tilgjengelig, og vi fortsetter å kjenne på de merkelige nyhetene om den fremtidige versjonen av Apples mobile operativsystem. Normalt når selskapet kunngjør noe nytt, røper det vanligvis ikke alle detaljene og dager senere oppdages nye ting, som det har skjedd i dette tilfellet med iOS 10.

Det har nylig blitt oppdaget det iOS 10 vil ha en veldig interessant funksjon som får systemet til å advare brukeren når den oppdager fuktighet i Lightning-porten.. Denne advarselen vil vises i form av en popup på skjermen og er ganske lik den som vises når enheten blir for varm, og anbefaler å ikke bruke den på en stund til den er avkjølt.

ios-10-advarsel-vann-3

I dette tilfellet, når fuktighet oppdages i lynkontakten, varselet vil anbefale brukeren å koble den fra og vente til den tørkerselv om det er en forskjell. Og det er at i denne kunngjøringen om iOS 10 er det også muligheten til å ignorere advarselen etter å ha bekreftet at manglende følge instruksjonene alvorlig kan skade iPhone av vann.

IPhone vil advare deg om mulig vannskader med iOS 10

Åpenbart, det mest tilrådelige ville være å være oppmerksom på advarselen, for hvis iPhone til slutt ganske sikkert vil vaske hendene på ethvert krav, selv om enheten er under garanti. Og er at når alt kommer til alt har du bestemt deg for å ignorere en advarsel fra systemet helt, så det vil være ditt ansvar.

I flere måneder har det gått rykter om det iPhone 7 kan være den første Apple-modellen som har vannmotstand, og det må erkjennes at denne nye funksjonen i iOS 10 har fått alarmer til å øke igjen om denne muligheten. Og det er at det på sett og vis viser hvordan Apple har fått mer grunn til bekymring for mulig skade forårsaket av væsker på enhetene sine, i dette tilfellet iPhone.

ios-10-advarsel-vann-2

For øyeblikket har vi bare kunnskap om denne nye iOS 10-funksjonen som vi har oppdaget takket være gutta på iDropNews, men Vi må fortsatt vente noen uker på å svare på spørsmål og se om iPhone 7 er vanntett. Det som er sikkert er at hvis ja, vil mange brukere motta denne funksjonen med åpne armer.

Hva synes du om denne nye funksjonen som ble oppdaget takket være iOS 10 beta? Ville det ikke være bedre å lage en vanntett og støvtett iPhone? Fortell oss din mening i kommentarene!