contadores Skip to content

IOS 9 Tastatursnarveier vil bringe iPad nærmere til Mac

Vi kunngjorde allerede med kunngjøringen av den nye iOS 9 de nye snarveiene og snarveiene som Apple kommer til å introdusere i det virtuelle tastaturet til iPad, og gi et stort trykk på nettbrettet for å bringe det nærmere om mulig til en Mac-datamaskin. vil også tilby nye muligheter for Bluetooth-tastaturer, noe som gjør det enklere enn noen gang å bytte mellom applikasjoner eller utføre forskjellige handlinger mer direkte, takket være tastatursnarveiene du skal legge inn.

IPad er nærmere enn noensinne Mac takket være iOS 9

Vi har allerede kommentert andre anledninger om iPad kan brukes som en erstatning for en bærbar datamaskin, både for å jobbe med den og å glede seg over dens funksjoner på brukernivå. Vedheftet av et Bluetooth-tastatur ved siden av iPad gjør det kanskje til et allsidig verktøy å jobbe med den, enda mer med det store antallet produktivitetsapplikasjoner som finnes i App Store.

Tastatursnarveiene til iOS 9 vil bringe iPad nærmere Mac-en

Med iOS 9 vil du ved å bruke et Bluetooth-tastatur ved siden av iPad kunne forenkle mange oppgaver, for eksempel å bytte fra ett program til et annet eller starte et spesifikt søk. Tastaturet som aktiveres av Switcher-applikasjonen, håndteres på omtrent samme måte som vi ser i OS X, og kanskje bringe iPad-en nærmere Mac-verdenen.

Også applikasjonsutviklere vil kunne tilby sine egne spesifikke tastatursnarveier for hver applikasjon, siden denne delen er 100% tilpassbar. Tidligere brukte WWDC Apple applikasjonen Pages som et eksempel, og viser at takket være disse hurtigtastene kan du inkludere kommentarer, sjekke antall ord i dokumentet eller søke etter et nøkkelord i teksten, blant mange andre ting.

Tastatursnarveiene til iOS 9 vil bringe iPad nærmere Mac-en

Det er også en enklere måte å oppdage alle tilgjengelige snarveier ved å bruke “Kommando”, “Alternativ” eller kontrolltastene, som vil vise et overleggsvindu med en full liste over tilgjengelige tastatursnarveier . Til nå var de eneste snarveiene som kunne brukes med iPad, deres egne som var integrert i tredjeparts Bluetooth-tastaturerfor eksempel å hoppe til startskjermen fra selve tastaturet, skru volumet opp og ned, klippe eller lime inn. Å være ganske sparsom på alternativer. Noe som Apple kommer til å løse med ankomsten av iOS 9.

Som vi fortalte deg i begynnelsen av denne artikkelen, Apple kommer også til å introdusere snarveier på det virtuelle tastaturet til iPad i iOS 9Mer spesifikt er det en snarveilinje som ligger øverst på det virtuelle tastaturet, med knapper for de mest grunnleggende funksjonene: klipp, kopier, lim inn.

Tastatursnarveiene til iOS 9 vil bringe iPad nærmere Mac-en

Selv om disse snarveiene kan avhenge avhengig av noen applikasjoner. Mail-appen inkluderer for eksempel en snarvei for å knytte filer til e-post. En forbedring i tekstvalget har også blitt inkludert, gjennom en enkel fingerbevegelse, som gjør iPad-tastaturet til en styreflate.

Alt dette klarer å forbedre produktiviteten med en iPad, som utvilsomt bringer Apple-nettbrettet nærmere opplevelsen vi ville ha med en MacBook, og holder avstandene klare, som vi har kjent takket være Appleinsider. iOS 9 er bare tilgjengelig som en beta for utviklere, selv om neste juli en beta-versjon vil bli publisert for andre brukere og den endelige versjonen er planlagt å komme til høsten i år, kanskje ledsaget av en ny iPhone og iPad.