IPad 3 kommer til det beste øyeblikket for Apple, ifølge Analyst

Med rykter intensivering etter hvert som dagene gür, vet vi alle at iPad 3 Det er som hvem som sier rundt hjørnet, for mars kanskje ?. Ikke bare vil det komme om gangen vi alle ventet pü, ifølge visse analytikere, vil det vÌre en fantastisk mulighet for de fra Cupertino ü distansere seg enda mer fra konkurransen.

Det er eksperten som har resonnert om saken Chris Whitmore for Deutsche Bank og logikken er overveldende. La oss først vurdere saken fra den bÌrbare datamaskinens perspektiv. Nür iPad blir kraftigere med hver oppdatering, blir linjen som skiller denne enheten fra bÌrbare datamaskiner tynnere, og oppfordrer mange forbrukere til kjøpe et nettbrett i stedet for en bÌrbar datamaskin.

Analytikeren forventer a iPad 3 med en høyoppløselig skjerm eller retina-skjerm, en firkjerneprosessor, Siri stemmeassistent og grafikk fire til fem ganger raskere enn pü iPad 2. Hvis disse forventningene ble innfridd, ville Apples salg vokse enda mer. Faktisk plasserer foreningen av bÌrbare datamaskiner og nettbrett allerede Cupertino-selskapet i første omgang i markedsandeler, som du kan se i grafen, under hensyntagen til prognosene til IDC og Deutsche Bank.

La oss legge til ovenstĂĽende avstand Whitmore se mellom iPad og konkurrenter. Han mener at fĂĽ produsenter har et produkt som kan overskygge det av bitt eple, alternativene forblir bare der, bare alternativer og mange selskaper i sektoren vil gradvis velge Windows 8-plattformen og dens versjon for ARM-prosessorer som er forventet i andre halvĂĽr. Da bare fra 2013 vil virkelig interessante forslag begynne ĂĽ bli sett.

Blir det det nye Apple iPad 3 dødens utløp for mange av Android-nettbrettene som vi kjenner i dag?

Del denne artikkelen med vennene dine pĂĽ Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!

I iPadize | Mulige utgivelsesdatoer