contadores Skip to content

IPad Pro 2020 A12Z bekreftet å være en kjent A12X med en kjerne til på GPU

iPad Pro 2020

Vi er ikke overrasket i det hele tatt, og det er at å se resultatene av referansepunktene som internett har sendt A12Z-brikken til den nye iPad iPad Pro til 2020 man kunne allerede venne seg til ideen om at lite hadde endret seg.

TechInsights delte i går på Twitter et innlegg som bekreftet det vi allerede forestilte oss, og det er det A12X og A12Z-brikken er identiske. Den eneste åpenbare forbedringen på A12Z er at Apple har aktivert en mer kjerne på GPU enn 2018 iPad Pro har deaktivert, som tidligere ble antatt etter lanseringen i mars. Etter denne avsløringen indikerte TechInsights at den ville lage en plan for strukturen til den nye brikken for å kunne bekrefte eller avkrefte om begge brikkene virkelig var de samme, noe den har konkludert med at de faktisk er.

Det kan interessere deg | IPhone 12 vil ha et mindre hakk, og designet vil ligne på iPad Pro

Det er ikke en uvanlig praksis å deaktivere en prosessorkjerne når optimal ytelse ikke kunne oppnås i produksjonen, og det kan være det som skjedde med A12X. Det hadde vært nå da Apple kunne ha finjustert produksjonen av denne brikken og har vært i stand til å gjøre det mulig for denne åttende kjerne.

Vi kan ikke dømme Apple i noe tilfelle for å ha brukt A12X-brikken i iPad Pro 2020, selv om den har fått nytt navn til A12Z. Og det er at prosessoren som iPad Pro 2018 ble opprinnelig lansert med, er en utrolig kapabel chip med en ytelse som konkurrerer med selv high-end datamaskiner. Apple satte alt kjøttet på grillen og skapte som et resultat en brikke som to år etter lanseringen fortsatt er et nesten uoppnåelig målestokk i sektoren.

Forrige artikkelEn halv million Zoom-kontoer er blitt hacket, det er på tide å endre passordene dineNeste artikkelTrump liker ikke avtalen mellom Apple og Google om å bekjempe COVID-19

Etablert i Zaragoza, jeg er 26 år gammel og brenner veldig for fotografering og teknologi, en fan av Apple og dets omgivelser.