Nå kan du spille på mange forskjellige måter takket være iOS 11

iOS er et nesten magisk operativsystem. Alt fingrene dine berører beveger seg som i den fysiske verden, som konkurrentene ennå ikke har klart å etterligne. Animasjonene og funksjonene til iOS varierer avhengig av hvordan og hvor du berører – ikke tenk dårlig, vær så snill.

Denne følelsen av uvirkelig virkelighet vil øke i iOS 11, et system der Apple har utmerket seg med mengden forskjellige bevegelser som vi kan gjøre på skjermen på enheten vår. Her lar vi deg alle de nye måtene å “berøre” som kommer med den nye versjonen av operativsystemet.

Det kan interessere deg | Dette er de 56 nye Emojis som snart kommer på iPhone

Fem berøringer, men bare tre av dem er av interesse

iOS 11

Vi anbefaler deg | Dette er OnePlus 5, utsiden av iPhone 7 Plus og interiøret i en 2015 iPhone

Ettersom det ville være for slitsomt å snakke om funksjoner som har vært på iPad-en vår i årevis, for eksempel berøringsfunksjonen, som er den viktigste funksjonen til disse enhetene, Vi skal bare snakke om de nye innslagene som kommer med iOS 11.

Totalt er det fem, som vil være:

  1. Spille -Det grunnleggende, kom igjen.
  2. Lang trykk til ta tak og dra.
  3. Lang trykk til fjerne apper.
  4. Jeg rørte halvlang for å åpne en “meny” i apper.
  5. Berør sterk – eller lang – i varsler for ekstra alternativer.

Her er de interessante nummer 2, 4 og 5. Sistnevnte, Det er en slags imitasjon av den berømte 3D Touch som vi kan finne i de nyeste iPhone-modellene. Hvis vi trykker på varslene, vil vi kunne se at vi vil ha tilgang til et større antall alternativer, noe som ikke skjedde med tidligere versjoner av operativsystemet.

iOS 11

Når det gjelder nummer 2, er den nye grip & dra-funksjonen som kommer fra hånden til den nye versjonen av iOS. En veldig nyttig funksjon som vil hjelpe oss til å være mer produktive, og som bringer det mobile operativsystemet nærmere en desktop.

Touch nummer 4 er imidlertid noe rart. Hvis du berører lenge nok til at systemet kan tillate deg å dra en app, men slipper den før dette skjer, en boble vises og tilbyr deg nye alternativer. Det er foreløpig ikke kjent med sikkerhet hva det er, men det ser ut til å være en måte å se de nylige bevegelsene vi har gjort innen hver applikasjon. For eksempel, Sider viser oss de siste dokumentene som er lagt til.

Det kan interessere deg | Å gå fra en gammel iPhone til en ny, enklere enn noen gang med iOS 11

iOS 11

Det skjer mer og mer berøring og rare ting i den slanke kroppen på iPad-en vår. Apple ønsker å gjøre iOS 11 mer intuitiv og profesjonell. Så mye har vært sjokket at Microsoft selv mener at Cupertino har opprettet iPad Pro utelukkende for å konkurrere mot dem. Hva å gjøre!

Hva synes du om de nye innslagene til iOS 11? Legg igjen svaret i kommentarfeltet!

Spor | Cult of Mac