Uncategorized

Slik sletter du en Happn-konto

Det sosiale nettverket som er gjemt under forutsetningen om “Vet hvem du har krysset”, er en av appene som gjør det lettere å slett en konto. I happn Reglene for spillet er klare, og basert på din beliggenhet, kan du fortelle om du liker jenta eller gutten som du har møtt eller ikke.

Det er mange ganger at vi har sett et innlegg på Facebook eller Twitter om folk som leter etter den personen de har koblet seg sammen på på en mest mulig uformell måte og prøver å lage en fullstendig beskrivelse av personen, samtalen og situasjonen, i orden å finne den.

Slik sletter du Tinder-konto

Vel, Happn kunne tjene deg, men i dag har vi ikke lært hvordan du bruker Happn, men å slette kontoen. Kanskje fordi du har funnet den spesielle personen, eller fordi du ikke likte appen. Følg disse trinnene som det kan:

  1. Åpne Happn-appen og Klikk på pinnefigurikonet for å få tilgang til profilen din.

Bilde - Slik sletter du en Happn-konto

  1. Klikk på “Appinnstillinger”.
  2. Finn alternativet “Mine data” og trykk.
  3. Velg “Slett kontoen min”.
  4. Nå prøver den å overbevise deg om ikke å slette den, men å suspendere den. Hvis du fortsatt vil slette Happn-kontoen, klikk på “Slett kontoen min”.

Bilde - Slik sletter du en Happn-konto

  1. Velg en grunn, ekte eller ikke, det betyr ikke noe, og Klikk “Ja, det er over!”.
  2. Klikk “Ok” i dialogboksen som vises neste.

Fra dette øyeblikk, Happn-kontoen din blir slettet, og med det, bildene, samtalene, Crush, Holas, etc.

En annen måte å slette Happn-kontoen din er skrive til dem gjennom Facebook for at de skal gjøre det for deg. I dette tilfellet trenger de noen av følgende data:

  1. E-postadresse og brukernavn knyttet til Facebook-profilen din.
  2. Telefonnummer som du registrerte deg i appen.

Viktig: hvis du hadde premiumversjonen av Happn, abonnementet kuttes ikke når du sletter kontoen, men fortsetter. For å fjerne abonnementet, må du gå til Play Store eller App Store (avhengig av operativsystem) og melde deg ut.

Det skal sies at å slette, det vil si å avinstallere mobilappen ikke vil føre til at kontoen vi har på det sosiale nettverket, blir slettet.

Hvis du etter en tid bestemmer deg for å gå tilbake til Happn, selv om du bruker den samme e-postadressen og bildet ditt og slikt, opprettes en helt ny konto.

Slett en Happn-konto det er havet av lett, som vi allerede våget i begynnelsen av denne artikkelen. Ta det ekstra trinnet i betraktning hvis du har et premiumabonnement, så blir alt fjernet.

Slik sletter du Meetic-kontoen

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK